När jag var liten fick vi bara ha marmelad på mackorna på helgerna, eftersom mamma tyckte att det var så mycket socker i marmelad så man lika gärna kunde ha godis som pålägg.
Sen när jag blev äldre glömde jag bort att använda det, och har alltså inte använt det på säkert 15-20 år. Tills för några veckor sen när vi skulle få övernattningsbesök.
När besöket var över stod marmeladen kvar i kylen så jag tänkte att det är ju tråkigt att bara slänga den, så jag ställde fram den på frukostbordet.
Sen dess är jag fast. Ost, leverpastej och skinka har alla fått stryka på foten för denna drog som jag nu inte kan vara utan.
Det är inte heller vilken Marmelad som helst, utan som bilden visar, Bobs Apelsinmarmelad 'För hela familjen'. Alla vet att 'För Hela Familjen' betyder mest för barn och alltså extra sött.
Nu ringer det på dörren. Det kan vara Anna Skipper. Bäst jag gömmer mig..
5 kommentarer:
Haha
Va kul, och vilket sammanträffande.
Mitt senaste beroende är jorgubssylt på rostat bröd.
Just Bob (?!) också, som har så äckliga saft-sorter, sylt-sorter osv. *ryser*
:-D
Jag vet! Sött och syntetiskt, men jag är ändå fast..
Var det Anna Skipper? Haha.. Ät marmelad och njut. Så fasligt mycke socker är det nog inte, om inte annat, så ge f*n i att läsa innehållet..
Ha en trevlig kväll!
Ha ha... du får mig alltid att le!
Den där Skipper kan slänga sig i väggen... här har du en som inte bara har marmelad på mackan, nix, både smör och ost hamnar på den stackars skivan bara för att krönas med lite marmelad!:.))
Mums!
Skicka en kommentar