onsdag 18 juli 2012

Hemma igen.

Japp, efter en vecka av närmare +40 kändes det nästan lite skönt med hederlig svensk sommar med moln och +15. Fast bara nästan.

Det har varit en både härlig och intressant resa som charterturist till en ö jag tidigare har kallat mitt andra hem, och jag har lärt mig att det fortfarande applåderas vid landningar, att jag har världens bästa unge, att jag visade mig ha riktiga vänner i personer som jag kanske inte trodde, att jag hade ovänner i personer jag kanske inte trodde, att jag valde ett fantastiskt resesällskap, att jag fortfarande besitter förmågan att läsa ut en bok på två dagar och att en separation i Sverige kan skapa mindre kaos på en grekisk ö långt borta.

Bilder kommer så snart jag hinner.

6 kommentarer:

Humlan sa...

Jag tänk va förvånad man kan bli när det gäller relationer och vänner?

Låter som du haft det toppen!

A sa...

Låter som en bra resa, och det är ju alltid bra att få veta vilka som verkligen är ens riktiga vänner.
Förstår inte riktigt det där med skönt med moln och +15 grader bara... :D

Västgötskan sa...

Vad underbart när vissa personer överraskar en positivt! :-)

Mindre kul när det är tvärtom dock... :-(

Välkommen hem till kylan!

Amanda sa...

Okej, bästa cliffhangerinlägget EVER! Det är i sådana här tillfällen man är glad att man är vänner IRL och vet att man kommer få höra allt som inte går att läsa helt mellan raderna.

Vi måste ses imorgon, måste! Har litegrann missberäknat hur lite tid jag faktiskt egentligen har till att gå ut, men jag behöver verkligen få den egenvuxentiden. Vi hörs!

Jenny sa...

Var är bilderna?!? Vill se bilder! :-)

Jenny sa...

Fejjan i all ära, men det jag egentligen vill åt är ju ett äkta Jempainlägg, med roliga kommentarer och allt... Men den som väntar på nåt gott!