söndag 24 juni 2012

Men jag hänger inte läpp.


Jag vill ju trots allt att hon ska tillbringa somrarna i Grekland. Jag vill ju att hon ska få vara så mycket som möjligt med den sidan av släkten, ta del av kulturen, prata språket felfritt och kanske lära sig en del om hur man inte hanterar sin ekonomi när hon ändå är i farten.

Alltså har jag grinat klart, och försöker ha såhär trevligt istället:

Första festen med nya jobbet, och som tur var för mig tävlades det i Boule. Ni som har hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag kan vara sjukt grym på det om jag sätter den sidan till.


Så jag kände att det var ingen idé att vara blyg, utan jag gick och vann alltihop och fick ett Boule-set som pris, så nu jäklar ska det övas, sen ska jag vara med i OS. Om det är en gren där vill säga.


En gång i veckan brukar jag dock fortfarande luncha med några gamla finfina Tradden-kollegor, för att hålla det värsta längtet borta.


 Jag har hängt en del i mitt andra hem, dvs hemma hos Sara aka Grillmästaren.


Jag har lekt stekare på Djurgården.


 Sen kom midsommar som firades med några av de bästa. 


 Jag fick även visa att jag inte bara är ett pretty face utan även en kvinnlig McGyver, som gör ett durkslag av en påse, en gaffel och mineralvatten.


 Vi kan väl förresten komma överens om att jag inte bara är Boulemästare och McGyver, utan även något av en expert på Rosévin?
Bra. Då kan ni pay attention, ni som tycker att Rosé kan vara lite surt. Här är det godaste, Mateus.


Jag släpade såklart med mig mitt Boule-set och det blev en stenhård Killarna-mot-Tjejerna match. Som vi tjejer förlorade med ett poäng, för att vi gav bort ett poäng för det var på millimeterna lika en gång och.. Skitsamma, tjejerna vann egentligen.


För att roa barnen hade Sara tagit med ansiktsmålning. Men det roade även oss vuxna och jag bad Zandra måla över min tatuering så jag skulle slippa se den. Vi blev rätt nöjda med resultatet.

 Sen ville Sara ha en lite mer genomarbetat kroppsmålning, vilket Zandra lyckades med, tills vi insåg att det var kusligt likt SD-loggan, så då blev det lite dålig stämning ett tag..


..som vi snabbt lättade upp genom att byta ut en midsommarnattsdröm mot lite fäbojäntan.


Mot kvällen drog vi barnlediga singlar hem till Amanda för balkonghäng innan vidare färd mot staden och kroglivet, vilket till en början kändes fel sådär på midsommarafton..


..men vem behöver egentligen sill och nubbe när man kan ha den här utsikten...


 ..och får dansa fuldans till gamla 80-talshits tillsammans med dom man gillar bäst. 
Inte jag iallafall.


7 kommentarer:

Humlan sa...

Låter som du haft det ok trots allt. Saknaden av barnen har man med sig jämnt. Men man lär sig leva med den. Dock håller jag med sig om att det e ruttet att va utan kidsen längre än en vecka. Fulsidan av att skiljas. Minst sagt.

Men som sagt, du verkar har goa vänner runt om dig som får dig o må bra, det gillas!

Kram!

Elisabeth sa...

Kommer du ihåg inlägget du gjorde för några veckor sen om att lchf-hypen inte hjälpte, och gud är fortfarande mer poppis?
Vad sägs om den här då?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5vbm012Zc1rn2syso1_1280.jpg

Jempa sa...

Humlan: Fulsidan, ett sånt himla bra ord.

Elisabeth: Hahahaha, ja jäklar, jag borde ha förstått att chokladkakorna skulle krossa gud!!

Anonym sa...

Hej Jempa.
Du verkar vara en go tjej med hjärta, ska försöka följa din blogg o ge dig tips mm om livet om tiden hinner, jag fick din kontakt genom humlan, som jag håller för go tjej, ps. det är synd om Greker nu men det var var skillnad för.// Rickard "Gammal"

Jempa sa...

Hej Rickard, kul att du hittat hit! :)

Västgötskan sa...

Du vet att man inte kan sila bort kolsyran genom ett durkslag va? ;-)

Kram!

Ting sa...

Förstår att det måste vara skitjobbigt.
Tur att du har vänner som kan skingra dina tankar lite iallafall!
Kram!