tisdag 5 juli 2011

Jag kunde bara hålla mig tre dagar..


Men då svärmor aka kokerskan/nannyn/städerskan åkte iväg på ett barnvaktsjobb som Simons yngsta syrra inte 'orkade' ta ikväll, och jag själv alltid behöver några dagar innan jag anpassar mig till saker som att sova till ljudet av en energisk tupp med fel tidsuppfattning, samt att jag numera behöver trycka på TVÅ knappar för att få varmvatten, föreslog jag att Simon skulle dra med sin pappa till stan för att prata med gamla människor om krisen, så jag kunde sitta hemma och känna mig sådär trist och härlig framför datorn igen.

Tre dagar har som sagt bara gått, men mycket har hänt..

Det började rätt illa, med att jag på Arlanda kom på att jag glömt att köpa en present till svärföräldrarna, och då dom älskar svensk choklad snabbt plockade på mig en Twist-påse som jag tänkte att ingen kommer märka att det tagits ett par bitar ifrån.
Döm av min besvikelse när jag insåg att den inte bara var ihopsatt med en klämma, utan även plasten var ihopsvetsad på nåt sätt.
Epic fail.


Jag blev dock genast på bättre humör när jag fick sitta tillsammans med Bob Geldof och hans band, som var på väg hem från Peace & Love, på första planet. Då visste jag att vi iallafall inte skulle krascha.
(Och nej, det är faktiskt inte en av mina Lookalike-skämt, det var faktiskt han på riktigt. Usel bild jag vet, men smygtar man så smygtar man.)


Väl framme möttes jag av glad man och hysteriskt glad dotter. 


 Tyvärr fick jag skiljas från den där dottern redan nästa morgon, eftersom hon går på ett grekiskt sommardagis tre dagar i veckan, med inriktning på att rita, måla, sjunga, dansa och andra roligheter, och där samma syrra som jag redan nämnt är en av ledarna.
Självklart fick jag tjuthaka när jag såg henne stå där och vänta på att bli ditkörd med matsäcken i den lilla väskan.


 Men när jag sen blev serverad frukost på altanen kändes det lite lättare..

 ..och att få mysa med den här gobiten var ännu ett plåster på såret.


 När jag sen fick ligga ifred med en frappe och bättra på solrynkorna glömde jag nästan bort att jag faktiskt har ett barn.


Vi åt den även.. den där maten.


Med den där utsikten..


 Men på eftermiddagen kom hon hem igen, och då slog mammahjärtat tredubbla slag för det mesta.


Ja shit vad vi håller på med den där kattstackaren. 


 Fast igår kväll tog vi en paus och gick en promenade i hamnen och drömde att vi var miljonärer med en Jetski på Yachten.


Idag bakade vi högkvalitativa sandkakor..


 ..samt fikade lite mer. Med sån där utsikt igen.


Vi håller på en del med katten också. Men det kanske jag redan har nämnt.

8 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Gott att hora ifran dig!

Potatishäxan sa...

Ha ha - HORA :))

bitesized sa...

Bra att du har lärt den dära ungen att inte strypa kattrackaren! Dessutom vill jag berätta att jag blev hundbiten idag, och enda anledningen att jag inte sparkade den i huvudet var att jag inte visste om det var ägaren som satt där tre meter ifrån, eller om hunden var en herrelös hund.. Jag skulle sparkat den i huvudet tills han dog, nästa gång är det Lia han biter..

Förlåt i så fall!

Västgötskan sa...

Ja, fy vad ni ser ut att ha det hemskt! ;-)

A sa...

Men guuuuu' va' skönt det ser ut! Den 21 juli drar vi till Kreta. :)

Amanda sa...

buhuhu, sitter här och dör gullighets-och-längtdöden och allt!

Känner mig även lite missunnsam och fjuttig som vet att jag aldrig mer kommer ha katt.

NJUT! men kom hem sen och njut ännu mer. ;)

JohaN sa...

Det verkar vara körigt.

bitesized sa...

Oj, du har tränat ser jag, nu har det gått FEM dagar sedan du bloggade:o... Hoppas du får ett mail varje gång som någon skriver en kommentar här så att du kanske får en liten puff av kreativitet igen:)..

Ta hand om dig, och använd solskyddsfaktor!