fredag 22 juli 2011

Sista dagarna.


Om några dagar åker jag hem, men då Simon är ute på den årliga bro-nighten (dvs männen går ut och blir manligt dyngraka. Förutom en av dom som har alkoholförbud dessa kvällar sen han fick bäras hem på morgonkvisten för några år sen, och hans dåvarande flickvän, nuvarande fru, tydligen inte är särskilt förstående.)

Detta har hänt de senaste veckorna:

De efterlängtade kusinerna kom till slut, och det blev genast ett jäkla drag.


Katten fick det genast än mer hett om öronen.


Vi har även utmanat ödet och hängt med livsfarliga svanar.


Lia är fortfarande något av en badkruka vad gäller havet, så vi spenderar en del tid i vattenbrynet.


Men vi har även hängt i stan.


Där vägrar Lia för det mesta att ge sina gammelfarföräldrar några kramar..


 ..så jag mutar med såpbubblor.


I vattnet tränar vi en del Dirty Dancing, men Patrick hade nog vänt sig i sin grav åt den där slappa kroppshållningen.


Vi har druckit mer vin på ställen med fantastisk utsikt och ansiksskuggor som får en att se ut som nån slags krigare.


Och tamejfan, det är något med det här stället som gör att magrutorna skymtar fram efter ett tag, trots att jag är mycket midjemjuk när jag åker dit. 
Kanske ska man flytta hit ändå.


Det är massor med fin kusinkärlek.


Och Lia har även kärat ner sig i en Kanadensisk swat-polis.


Hon gör verkligen ingenting för att dölja sina känslor.


Överhuvudtaget verkar hon oförskämt nöjd med all uppmärksamhet hon får av männen på ön, så det blir till att köpa en burka så snart jag kommer hem.

Vi har besökt lite stränder vi aldrig varit på förut.Och vi har även varit på Jumbo, där det finns oändligt med prylar och allt är skitbilligt. Lycka.


Här sitter Lia och leker med sin nya Barbie med tillhörande rosa Barbie-bil, allt för 15 ynka euro. (Jaja, genus, kroppsideal och sånt. Men jag älskar ändå Barbie, och ni som umgås med mig privat kommer också att göra det när vi flyttar till vår nya lägenhet och jag där monterar upp syrrans och mitt gamla Barbiehus med fyra våningar, hiss och gym på takterassen. Då jävlar kastar vi ut ungarna och leker. Pax för att vara ihop med Hawaii-Ken!)Vi tog såklart även vår årliga hotellnatt utan barn på nån annan del av ön. Den här utsikten vinner hittills.


Stranden inbjöd till Bondbruds-posing. Eller Bergsget, take your pick.


Jäkligt fin solnedgång blev det också.


Den här gången hade vi med oss Simons syrra med henner Irländske man. Stället spelade grekisk livemusik så Simon körde lite solodans inför gästerna och lite senare dansade alla fyra ringdans runt restaurangen (Eller ja, Simon och Nicola dansade medan jag och Peter snubblade efter och försökte se ut som att vi fattade dessa helt omöjliga skitsteg.)
Nåväl, det blev en kväll att minnas iallafall.


När det var dags att åka hem var jag så ovillig så jag hotade med självmord och mina fingrar fick bändas bort från räcket.Igår var det 2-års poolparty för en av ungarna i bekantskapskretsen. Det badades alltså i pool....och lektes till en början oskyldiga barnlekar med vattenballonger....som givetvis spårade ur och ledde till regelrätt vattenkrig mellan de vuxna.Vi kunde även konstatera att Säckhopperska kan strykas från Lias 'Möjliga Framtida Yrken'-lista.


Sen kalasades det ännu mer.

Efter tårtan passade jag på att diskutera lite hockey med den kanadensiske polisen..

..men inte helt oväntat dök en viss svartsjuk unge upp och lade beslag på honom omgående.


För er som fortfarande är vakna kan jag passa på att skryta lite. Många undrar ju nämligen om Lia faktiskt pratar Grekiska eftersom man sällan hör det när man bara hänger med mig för då pratar hon bara svenska. Alltså bjuder jag här på lite pool-solosång, på grekiska:

8 kommentarer:

Västgötskan sa...

Klart du är en bondbrud! :-)

Söta Lia, hi hi! Inte lätt att dölja sina känslor som vuxen och ännu värre var det ju när man var liten och ogenerat basonerade ut sina känslor! Ha ha!

Men svanar förresten? Var det inte "hestar" som var farliga? :-D

bitesized sa...

Jag trodde vi hade diskuterat Öres-krediteringar. Fuckar de upp igen så tänker jag inte röra databasen, ni får dra det på den skyldiges lön:).. Risken är så stor i relation till vinsten så vi borde inte gå in och göra reverserade krediteringar. Det är så himla lätt att göra fel eftersom vi inte har några verktyg för det. Får rysningar bara jag tänker på det! ..fast å andra sidan är jag så himla svag för supporten, så jag skulle göra vad som helst för er i allmänhet, och för Tina i synnerhet. Det är något speciellt med er!

Jessica sa...

Men! Igår skrev jag två stycken långa och utförliga fyllekommentarer i din blogg om vilken fantastiskt vacker grekisk gudinna du är, och så kom inget av dem fram!

Jempa sa...

Västergötskan: Hestar, svanar, gräshoppor och överhuvudtaget alla insekter är jättefarliga.

Bitesized: Gölle dig!

Jessica: Ok då skriver man om det igen bara. Gör om, gör rätt. ;)

Amanda sa...

Fantastiskt inlägg! När kommer du hem??? Fast nu vet jag knappt om jag vågar få hem dig, när du har gått och blivit sådär äckligt milfig igen. det får bli burka på dig.

Jempa sa...

Amanda: Jag kommer hem sent imorgonkväll och börjar jobba direkt på onsdag. Aw?

Anonym sa...

AW!

:D

Jempa sa...

Japp, onsdag?