lördag 2 juli 2011

Lite sommarpaus.


Nu drar jag snart till Grekland, och eventuella inbrottstjuvar göre sig som vanligt icke besvär då vi kommer att låna ut lägenheten till ett par kompisar som är nyinflyttade till Stockholm och behöver nånstans att vara tills i augusti när dom får mer fast boende. Sådetså.

De senaste dagarna har bestått av en utgång som inte blev av utan istället framskjuten tills jag kommer hem igen, men jag har gjort andra mysigheter minsann..


Jag var på Sigges 2-årskalas. Här öppnas min present under stor spänning och sen jubel. Låtsasmat is the shit och blev senare framröstad som Grej of the Day av Sigge. Eller så var det av mig, jag har glömt.


Jag åt marängswiss som inga kolhydratsblockare i världen kunde rädda mig ifrån.


Och kvällen avslutades sen med balkongmiddag som bestod av en fantastisk sallad med stekt haloumi.


Men nu jäklar ska det badas, drickas frappe och gosas med kattunge och människounge. Det kommer nog även att bloggas sporadiskt, men jag vill ändå önska er en finfin sommar!

2 kommentarer:

bitesized sa...

Hoppas att du hinner blogga lite i alla fall, och att du lägger upp en massa fina bilder på ett Grekland som inte är i brand. Är så trött på neg-nyheterna därifrån. Grekland måsta ha mer att erbjuda än en massa lata gnälliga farbröder som vill fortsätta gå i pension vid 45. Det låter iofs himla skönt, problemet är att det är vi andra Europeer som får betala för Portugals, Italiens, Spaniens, och Greklands siesta..

Oj, förlåt, jag kom i självsvängning, hoppas att Simon inte läser det här:o..

Ta hand om er!

Västgötskan sa...

Ha en skön sommar! :-)