söndag 31 juli 2011

Confessions of a person som har sin sista barnfria weekend, och gillar att take pictures på herself.


Bara för att jag är barnledig, betyder ju inte det att mina vänner är det. Alltså har jag gått på lekdejter ändå, med latte, men utan barn.

Här visar jag alltså att jag faktiskt har en latte, ifall ni inte skulle se det om jag höll den som en normal människa.


Här följde jag med och badade och kunde ligga och glassa i solen medan mitt sällskap fick dona med barnbestyr.
Men ändå blev jag mjuk i själen och längtig i hjärtat. Fan.


Igår kväll gick jag dock ut och käkade med en fin vän som jag egentligen gjorde mig av med för nåt år sen på grund av att hon hade magrutor typ två veckor efter sin förlossning, men hon hängde kvar på nåt sätt ändå, så det är väl bara att acceptera.

Det enda barnet som var med nu var det nya som ligger i hennes mage, så när vi kramades gav jag våra mellankroppar rejält med utrymme emellan eftersom jag vet att hon gått lite över halva tiden.

Min mage stötte dock bara emot luft, så jag flyttade den närmare och närmare tills jag fick ont i ryggen av det onaturliga svankandet, och då kände jag en pytteliten antydan till gravidmage långt därinne. Eller så hade hon stoppat en Menthos-tablett innanför tröjan.


Hon måste verkligen bort.

2 kommentarer:

Amanda sa...

note to self: umgås aldrig med kompisar som knappt ser havande ut när dom faktiskt ärt. var förvarar dom barnet? i röven?

note to self: använd aldrig mer leopardklänningen. jag ser ju för fan ut som en person som lika gärna kunde bära stora vattenkrus på huvudet!

/fördomsfull mot både mig själv och andra

Jempa sa...

Hahahaha!