tisdag 3 januari 2012

Men fan.


Hade jag skrivit en plus- och minuslista för att separera så hade 'Mer tid att blogga' hamnat på plussidan.

Trodde jag.

Jag vet inte vad jag har för mig riktigt, men tiden finns plötsligt inte.

Inte särskilt mycket av den där singelglamouren heller. Den där när man går ut var och varannan kväll och dricker spännande drinkar med mystiska främlingar. Det blev inte så mycket av det, utan jag hänger med samma gamla fina kompisar, ellerleker med min dotter i vårt mysiga hem, och det är fan inte fy skam det heller.

Ikväll till exempel, insåg jag att min ekonomi inte är vad den borde vara såhär efter jul och nyår, så jag tänkte äntligen få tummen ur arslet och sälja lite av Lias gamla barnkläder på Tradera eftersom klädpaket betalar ganska bra.

Så jag släpade hem två Ikea-kassar med urvuxta kläder och satte mig på golvet för att sortera. En kasse med sparkläder, och en med säljkläder.

Needless to say är säljkassen rätt tom. Där ligger bara några skrynkliga bodies som är för noppiga eller fläckiga för att återanvända, och som definitivt kommer ge mig ett besviket omdöme på gamla Tradden.


Jag menar kolla bara...


Hur kunde hon vara så liten och liksom.. överleva?

Nåväl, det jag försöker säga jag nog måste lägga ner denna militanta 'Måste skriva ett inlägg varje dag!' - mentalitet, och helt enkelt skriva när jag hinner, och har något att skriva om. Till skrivlusten kommer tillbaka på riktigt igen.

Det funkar va.

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag sålde alla kläder i strl 68 för inte så längesen. Men kunde inte göra mig av med allt. Sparade en ursöt, stickad tröja med luva?

Varför? Ingen aning, vi ska inte ha fler barn (tror jag). :-(

A sa...

Åh fy, jag har skitsvårt att göra mig av med små barnkläder. Lite ångestframkallande nästan.

JohaN sa...

Hm, bättre att sälja/skänka/slänga än att bara förvara i förrådet!