söndag 1 januari 2012

Ett nytt år.


Nyårsafton har länge inneburit blandade känslor för mig.

Simon och jag blev som bekant tillsammans en nyårsafton vilket borde ha gjort det till en glad kväll, men redan nyåret efter stod jag på ett hotellrum och kollade fyrverkerier, med den där extremt sorgliga nyårssången på tv:n samtidigt som det gick upp för mig att dom jag kände som saknades i tsunamin, faktiskt inte hade klarat sig. Sen grät jag som ett barn halva natten.

Sen dess har den där kvällen inte riktigt lirat för mig, och som ni förstår var det ännu mer blandade känslor inför detta nyår, därför var det helt perfekt att få fira in det med gamla vänner som har barn i Lias ålder, och där man kan känna sig helt avslappnad och nästan som hemma..


 Nysoven och påpälsad eftersom det var lite kallt för en gångs skull, mot Skanstull.


Dr Yang var som vanligt bästa värdinnan, och bjöd på finfin plockmat.


Lasersvärdfäktning i prinsessklänningar stod som vanligt på schemat.


Lite egenkomponerade sånger som mest handlade om bajs. Min dotter är inte särskilt innovativ.


 Vi kände båda in stången, tyvärr hade jag totalt tappat allt jag lärt mig och fick inte ens till en hygglig Sunwheel. Fail.


'Lia, I am your mother!'


 
 Jag visade mig även vara en utmärkt cheerleader-assassin.


 
 Vi sov över, och min första måltid 2012 var världens dyraste kaffe, som består av bönor som ätits upp och bajsats ut av nåt nastyass kattdjur i nåt exotiskt land. Lite äckligt och fint ska're va!


Nyårsdagen är ännu mer ångest. Allt är stängt och tyst, och man jobbar dagen efter. Det botade jag och Amanda genom att hänga och låta barnen garnera pepparkakor såhär i efterhand.


 Sen gick jag vidare till Simon och the floating head, åt pizza och kollade ufc medan Lia hängde med en av sina favoriter, den där greken som kom fram och stötte på min kompis i somras men fick gå tillbaka med ett telefonnummer till en kille eftersom jag förstod direkt att han och Simon skulle bli typ bff:s. Och det blev dom.


 Ja så var mitt nyår och jag har på känn att 2012 kommer att bli både intressant och kanske lite spännande. Bra ska vi ha det iallafall, jag och min unge.
Gott nytt år!

1 kommentar:

Humlan sa...

Jag e inte så förtjust i nyår heller. Även om jag inte har sådana minnen förknippade som du.

God fortsättning! Det här året kommer att bli intressant tror jag.