söndag 11 mars 2012

Helgigt.


I fredags blev det fest på Lilla Hotellbaren med dessa snygga och glada människor. Samma ställe och delvis samma människor som för några veckor sen när jag skulle jobba och det inte slutade så bra.
Men den här gången vaknade jag inte upp på ett badrumsgolv klockan fyra på morgonen med ett brännmärke från golvvärmen på axeln. (Alltså, det gjorde jag inte då heller. Jag bara säger vad som SKULLE kunna ha hänt. Tror jag. Eller? Jag vet inte.)
Iallafall, den här gången gick det bra.


På lördagen hade vi lite trivsamt häng hemma hos Sara..


..innan vi drog vidare mot Solna Centrum för lite shopping. Och bor man i AIK-land får man ibland ta en för laget. Trots att man är Brynäsare.Nöjd råttunge.


Självklart ville hon ut i solen och parkerna med ansiktsmålningen, så det var bara att se glad ut och hoppas att inga Djurgårdare skulle se oss. Och döda oss.


(På kvällen kollades det på Mello med fina vänner, men det glömde jag ta bilder på, men jag ville bara påminna om att jag sa från början att Loreen skulle vinna. Jag tror jag var typ först med att säga det. Så ni inte glömmer det.)


Idag kom mamma och hälsade, och då hon förmodligen lider av dåligt samvete över att hon kommer vara i Spanien på både min och Lias födelsedag, fick vi tröstpresenter redan nu. Bra grej.


Alltså jag gillar det här fönstret bredvid min säng, men nu när det börjar bli vår har jag märkt att det släpper in kusligt mycket ljus, och det börjar tidigare och tidigare om mornarna.
En vit persienn som inte räcker hela vägen ner hjälper föga, så nu jäklar var det dags att sätta upp mörkläggningsgardiner.
(Förmodligen dags att tvätta fönstret också. Nåja, en annan gång.)


Här är min närmsta granne. Han brukar ringa på sent på kvällarna efter pubrundan och vill prata om livet. Men det gör ingenting eftersom han även är snickare och alltid hjälper till när han behövs.


Shit vad mycket mysigare saker och ting blev med gardiner. Nu jäklar ska det sovas om mornarna! Iallafall nästa helg eftersom det är måndag imorgon! 
Bu.

3 kommentarer:

Humlan sa...

Låter ju som en kanonhelg! Härligt! Och så behändigt med en granne som är snickare!

Västgötskan sa...

Haha! Ja, det var BARA du som sa att Loreen skulle vinna. (Men du kanske var först, vad vet jag?) ;-)

Herregud, vågar ni er ut med AIK-målning? Jag hade hållit mig gömd, helt klart! :-D

Ting sa...

Skaru ha en stänkare? ;)

Vad fint det blev med gardinerna!

Och Lilla Hotellbaren är fin den!