måndag 26 mars 2012

Unhappy ending.


Ok, här kommer bilder från en av de mer uppbokade helgerna på ett tag..

 Fredagen inleddes med en aw med de finaste kollegorna i världen. Vissa drack vin och vissa hade fussball-turnering. Gissa vad jag gjorde.

Eftersom vi dock har aw så galet ofta så gick jag vidare till en annan aw. Där festade jag bland annat med en tjej som i flera år har jobbat för och är nära vän med Lorenzo Fertitta.
Ni som vet vem han är blev ju jäkligt imponerade, och ni som inte vet kommer ändå inte att bli imponerade, så det är inget som behöver förklaras närmare.
 Roligt också, att min hand plötsligt förtjänar en hedersplats på One Tiny Hand, och det utan photoshop.


Saker som man ibland hittar i en toakö och finner otroligt roligt efter några glas vin och en halv drink.


Smilgropstävling med några killar jag gillar.


På lördagen drog jag och Lia tillsammans med Jenny och Sofia till Stora Skuggans 4H-gård för lite ponnyridning. Peppen var enorm.


Två jäkligt gulliga ungar.


Den väntan.


Och sen, den lyckan. Hoppas hon inte fick alltförmycket mersmak bara. Ridning kan hon glömma.


Det klappades även angorakanin och var allmänt präktigt.


Men, tack vare översovning av det grövre slaget stod jag där med rufsigt hår och samma kläder som kvällen innan, vilket gjorde att mina nyintjänade mammapoäng reducerades till en ganska svag slutsumma. Min oskyldiga min till trots.

Första utomhusfikat. Check.

På lördagkvällen hade jag finbesök av Jessica och det skvallrades och kollades lite ufc på golvet. Som vanligt.

Sunday. Taekwondo-day.


 Sen hade jag lovat Simon att hans enda födelsedagspresent till mig behövde vara att han skjutsade mig till två butiker och körde hem mig igen. Resultatet blev en ny matta eftersom jag aldrig riktigt känt att trasmatta funkar ihop med True Blood-soffa.


Och eftersom ingen nappade på mitt generösa erbjudande om ligga mot upphängningshjälp så köpte jag en lutspegel som man inte ens hänger upp, och trädbilderna är nu förpassade ut till hallen. Där jag visserligen kommer behöva upphängningshjälp så erbjudandet står faktiskt fortfarande kvar.
Ni kommer inte ångra er, promise.


På söndagseftermiddagen tog jag och Amanda en skvallerfika i kvällssolen och där hade ni velat vara en skalbagge under bänken alltså. Ujujuj.

Sen vidare till jättehajpade Hunger Games som jag helt missat tills för typ nån vecka sen då jag hörde talas om både böcker och film för första gången och håller alltså på att tappa greppet.
Nåväl, jag gillade skarpt.

Men. Vid tretiden imorse vaknade jag och kände att något var fruktansvärt fel, och nån timme senare stod jag mycket riktigt med huvudet i toaletten och önskade att någon kunde hugga ihjäl mig med en trubbig kökskniv, allt för att slippa plågan.
Så idag dricker jag resorb och läser om omskärningar för att påminna mig om att vissa har det värre.
4 kommentarer:

Amanda sa...

men jag fattar inte!!! har du blivit typ PS-experten eller? för när du skickade bilden till mig igår så fick jag helt dåligt samvete och ba "nej, den bilden var ju faktiskt inte så himla snäll mot Jennie."

Och nu när jag ser den i full storlek så ba: assnygg. Trots konstig min. Grattis! Du lyckas fan nästan varje gång.

och jag tycker så himla himla synd om dig i din sjukdomsmisär. själv har jag inte spenderat någon onaturligt lång tid på toaletten än, tack och lov.

Anonym sa...

Tack! ;) Längtar till helgen så jävla mycke! Så fan heller att du får ligga me Tony. Men du kan ju tänka ut vad du behöver ha gjort, så kan han ta med sig verktyg mm! För jag vill ju inte att det slutar med, att du måste ligga med grannen! ;)

Sabine sa...

Hur svårt kan det vara att hänga upp ett par tavlor? Är det verktyg du saknar?
Jag kan komma över.
Puss puss

Mirijam Geyerhofer sa...

Uuuhhh, krya på dig!