lördag 22 november 2008

Hej hej

Jo, jag tänkte ju det att eftersom jag ändå är mammaledig och vädret från och med nu kommer att vara skit i ca 6 månader till, kan jag lika gärna börja blogga.

Hela projektet höll på att gå i stöpet redan från början, eftersom jag ganska länge redan har bloggat redan i mitt huvud, men nu skulle bli tvungen att sätta ett namn, välja bild, bakgrund och övrig layout till eländet.. Ett tag var jag inne att döpa hela skiten till Beslutsångest, men då kändes det som att hela bloggen skulle handla om olika beslut jag tar varje dag, och det vill jag ju inte..

Men nu känns det som jag har fått till det hyfsat iallafall. Namnet valde jag eftersom det känns som att det mest spännande att läsa om i mitt liv, förmodligen hände för ett par år sen, för jag har inte för avsikt att göra detta till en mamma- fika- eller dag-tv blogg :)

Härmed gör jag min första iakttagelse:

Alice i Idol fick igår kritik för att hon 'saknade självförtroende' och för att 'något liksom fattades..' Men såg jag fel när jag tyckte det såg ut som att hon faktiskt råkat stoppa kjolen i trosorna därbak i sin första låt?? Jag är nästan helt säker.

Inte konstigt isåfall att hon saknade självförtroende. Man gör lätt det när det är hela ens värdighet som fattas.


2 kommentarer:

Novellskrivarn sa...

hurra, strålande första inlägg! inget himla "hej jag heter xxx och jag är xx jordsnurr och jag gillar hästar" utan rakt på sak direkt. jag gillart!

Jempa sa...

Du är snäll du, och även om det skulle vara en lögn, så blir jag glad iallafall.. ;)