söndag 30 november 2008

Söndagsångest..

Som mammaledig har man ju inget jobb att gå till på måndagen, och jag var heller inte ut och festade och gjorde bort mig igår, utan var istället på en fantastiskt god och trevlig middag (Tack Per o Ankie ;).

Men nåt måste man ju ha ångest över en söndag.Kolla alltså på den här garderoben som står mitt i vår lägenhet. Det var liksom garderoben som 'blev över', när jag hade stoppat in alla kläder i några, handdukar i en, och lakan i en annan.

Jag tänkte jag kunde ha den till lite allt möjligt. Men det visade sig att det blev en garderob där jag tydligen förvarar bara skräp som jag inte orkar slänga. Till exempel en hel hög tomma små kartonger som jag sparar ifall att jag säljer något på Tradera som behöver paketeras. Där ligger även verktyg som aldrig använts och för att spä på ångesten så hänger där mina träningsband och glor bortglömt på mig varje gång jag öppnar den där dörren.

Bakom Simons träningsbyxor (som jag inte vet vad dom gör därinne) tittar även en av plastblommorna fram som jag fick (köpte!) av den där fusk-insamlaren jag skrev om i ett av mina tidigaste inlägg..

Gud vilken ångest. Nu stänger jag den där dörren och försöker glömma bort vad som finns innanför.

3 kommentarer:

Novellskrivarn sa...

omg, what's up med att alltid spara på sig sjukt mycket kartonger liksom lite ifall att? Arbetsskada? ;)

och du, den där plastblomman: släng genast!! den kommer bara ge dig ångest.

Jessica sa...

arbetsskada. cesar sparar till och med på sånt som liknar kartonger. traderafreaks är vad ni är.

Anonym sa...

I wish not acquiesce in on it. I regard as polite post. Specially the appellation attracted me to be familiar with the sound story.