måndag 24 november 2008

Apropå att vara 'rolig'

Jag har många jobbiga fylle-minnen, men ett är nog lite värre än dom andra.. Det här minnet får mig att vilja stänga in mig i ett mörkt rum och upprepa ett mantra som lyder typ 'Dom andra var också fulla, ingen annan minns det här, det var många år sen..' medans jag vaggar fram och tillbaka i ca 10 minuter..

Det var sommar och det jobb jag för tillfället hade hade halvdag, sen skulle vi ha picknick. Mycket är en dimma, men mitt nästa minne är att jag sitter hemma hos en kompis till en av jobbarkompisarna tillsammans med ett tiotal andra person, och jag känner typ bara två.

Solen skiner in genom fönstren, och jag är så full så jag knappt kan prata. Festen verkar dock ganska trevlig och jag tänker för mig själv att det är synd att jag inte riktigt klarar av att delta.. Jag börjar fundera på hur jag ska få fram att även jag är en ganska trevlig och framförallt rolig person i vanliga fall. Och tydligen bestämmer jag mig för att berätta det för dom!

Jag sitter alltså där i soffan och mumlar saker i stil med 'Jag är ganska rolig egentligen, jag lovar..'

Jag vet inte ens om någon lyssnar, jag bara fortsätter upprepa klyschor om hur bra jag är när jag inte är redlöst berusad, och jag har ingen aning om hur länge det här pågår, eller hur jag sen tar mig hem. Förmodligen blev jag utslängd till slut. :)

Nu måste jag stänga in mig i ett mörkt rum.5 kommentarer:

Novellskrivarn sa...

haha åh jennie jag skulle göra allt för att få se dig back in the days, jag kan bara fantisera om hur fantastiskt underhållande du måste ha varit på den där festen! sist du och jag befann oss på en fest tillsammans var väl på AC:s avskedsfest och då var både du och jag gravida och roade oss med tumbrottning. yey!

Jempa sa...

Mäh.. Höll jag på med den där jävla tumbrottningen fast jag var nykter??

Opus sa...

Hell! Jag måste nästan oxå låsa in mig. Jag har en grym klädkammare utan kläder i som borde passa precis.

Det slår nästan mig när jag ramlade ner från ett tak spritt språngande naken och bröt handleden och gjorde sönder njurarna. Tack. =)

Jempa sa...

Frågan är om du hade publik eller inte? :)

Jessica sa...

Haha jag älskar det där ångestvaggandet, det hjälper mot allt.. utom barn som vägrar sova. Hälsa Lia att jag skickar iväg både henne och Emile på nån slags sömn-boot camp om de inte skärper till sig snarast.