måndag 23 augusti 2010

Hilfe


Det är två vardagsproblem jag skulle behöva hjälp med. Det ena är skorna i hallen.

Jag menar, kolla på det här..


Kolla där i hörnet vid dörren.. En hög bara. Mina, Lias och Simons skor i en enda röra. Vi försöker varje vecka att skapa någon slags ordning och ställa dom parvis. Men det tar bara några timmar så ser det ut på samma sätt. Varje morgon får vi stå och leta efter höger eller vänsterskon.

Låt er inte heller luras av att det ser lite ordningssamt ut på skohyllan. Där är det nästan ännu värre eftersom skorna kilas fast mellan spjälorna, tillplattade under lager av skor.

Vad fan gör man?


Och nr 2.

Vad dricker man till maten när man har fått reda på att det nya myrdödningsmedlet uppe i norr är Fun light. Dom bara häller ut det och myrorna dör efter bara några sekunders vadande i den sliskiga vätskan. Den utan socker.

Bekämpningsmedel..

Det är alltså läge att börja dricka något mindre giftigt till middag, men vatten är för tråkigt, mjölk för mäktigt, juice för dyrt och tungt att släpa på. Det ska vara välsmakande, fräscht och inte helt onyttigt.


Och varför inte slänga in en tredje grej när jag ändå är igång.

Det här behöver jag inte direkt hjälp med, men det vore ändå intressant att veta om det finns. Så om det är någon som läser den här bloggen som inte direkt har något liv, eller kanske bara har en specialkunskap, eller söker en rejäl utmaning, this is for you. Hitta en spansk låt som inte innehåller ordet El Corazon.


Jag tror det är snudd på omöjligt.

5 kommentarer:

Jessica sa...

1. Man åker till Ikea och köper ett snordyrt skoskåp. Gärna med Ikea Handla-kortet. Eller så lär man sig att gilla läget (det gör man aldrig?)

2. Man köper Bobs lättdryckskoncentrat citron+lime. Mkt godare än myrgiftet.

3. Där tog mina expertkunskaper slut :)

Potatishäxan sa...

1. Vi planerar att sätta skjutdörrar framför eländet och hoppas att det tar bort lite av fotsvettslukten i hallen också.

2. Håller med ovanstående, lättdryck är gott. Vanlig blandsaft ska väl funka om man inte blandar så sött. Men det kan vara hemskt onyttigt, jag vet inte. Vi kör saft och överlever tror vi.

3. Suerte med Shakira. Whenever på spanska. Jag har inget liv....

stina sa...

1. Gå igenom vilka skor ni faktiskt använder. Ta bort de ni inte använder. OM ni av någon underlig anledning använder alla föreslår jag att ni smäller upp hyllor och ställer upp dom på, lite som i en bokhylla.

2. På B svarar vi: citronvatten.

3. Inte den blekaste.

Daniel sa...

heheh kluruga funderingar!

Håller om corazon... finn speciellt inte en enda spansksjungande kille som inte brölar om corzon

Jenny sa...

1. Steg ett är att bara ha de skor framme som ni faktiskt använder under en och samma säsong, mer än en gång varannan månad.

2. Köp en sodastream. Vanligt vatten smakar aldrig så bra som när det är kolsyrat. Till och med Viggo frågar efter "bubbelvatten".