tisdag 24 augusti 2010

Optimisten


Imorse var det öststatsmisär-väder, och även om det känns som att sommaren har varit över ett tag. Så är den verkligen över nu.


Life as we know it

Men jag hänger inte läpp för det. Inbiten optimist som jag är försöker jag nu komma på fördelar med den kommande kylan och medföljande mörktet.

1. Insekterna försvinner äntligen. Just det, myggjävlar, getinghelveten och allt annat som har fler än fyra ben. DÖ! Och kom inte tillbaka nästa år, ingen gillar er iallafall.

2. Hade jag haft hund hade det inte varit så noga att plocka upp efter den längre, då jag kan fuska i skydd av mörkret.. Men nu har ju jag ingen hund så det är ju mer faktiskt en nackdel. Vi stryker den.

3. Nya höstkläder till Lia kan äntligen börja inhandlasTradera.

Större delen av sommargarderoben kom ju därifrån, och här kan ni se smakprov på de exklusiva kreationer jag fick tag på för en spottstyver i våras..

Gisele posar här i en svart och vitrandig klänning som var hetaste på marknaden i juli. Den köpte jag för 18 kr. Bild från Vogue.

Heidi Klum visar, om än lite vingligt, upp denna fulländade designerdröm på Catwalken i Milano. Lias för 36 kr.

Kate Moss stod som vanligt för den mer Heroine chic-stilen som Lia bar upp med bravur runt stadens parker. Jeansklänning, 22 kr.


Och blir det några pengar kvar, lite Odd Molly till mig själv kanske.

Så, mår ni bättre nu?

/Glädjespridarn

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm.. Odd Molly.. Så jävla snyggt.

/Anna

Potatishäxan sa...

Tradera rules!!!

Amanda sa...

hahaha, inte bara tradera rules, utan även dina numera legendariska skills!