fredag 13 maj 2011

Gud äntligen..


Blogger har haft såna tekniska problem så nu ligger jag efter en hel dag. Men här kommer äntligen lite Doroteabilder..

Jag brukar ju åka ensam dit, men den här gången hade jag sällskap av två fina kollegor, Jocke och Sara.

Vi bestämde oss för att leva lite härligt friluftsliv eftersom vi ändå skulle stanna över natten, så vi trotsade snacket om att det synts en del björnar i området, och tog en promenad runt sjön för att grilla lite..


Lite läskigt var det allt när skolbarn gått runt och hängt upp en massa slöjdsaker saker i träden, så det kändes som den där filmen när dom går i skogen med en häxa i och spelar in allt. Aja, Sara låtsades iallafall vara död. Det var roligt.Alltså, vi är ju inte rädda på riktigt. Vi spelar ju för kameran om ni inte förstod det.. Kolla asså. Fy fan vad fint det var.EN gång blev vi faktiskt liiite rädda när vi vände oss om och trodde att det satt en äcklig gubbe och glodde på oss, men det var ju bara en stubbe! :) Det var ganska långt till den där eldstaden och ett tag trodde vi att vi aldrig skulle komma fram.. ..men så plötsligt gjorde vi det! Det fanns till och med en mysig koja där vi skrev fina saker med sot på väggen.

Sen satt vi igång brasan. (Fast jag satt ju mest och drack vin, hihi) Eftersom vi redan tyckt i oss varsin pizza, nöjde vi oss med att grilla marshmallows. Framåt kvällen började det bli lite kallt, men vi satt ändå kvar länge och hade djupa, fina samtal halva natten.


Sen eftersom vi inte sett något riktigt läskigt på hela kvällen, blev vi tvungna att ta lite The Shining-bilder när vi var tillbaka på hotellet.(Ok på riktig nu. Imorse fick jag ett lite småskärrat skype från teamleadern som berättade att en jägare hade hittat björnspillning ca 30 meter från där vi satt och grillade, och även om hon inte trodde att den skulle ha gjort något, sa hon ändå att det var bra att vi tagit en annan väg, där det låg fler bostadshus, tillbaka. Erkänn, ni känner ingen som riskerar livet så ofta som jag! Ingen!!)

7 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Isbjörnen var ju rolig! :-D

Pizza, marshmallows och vin?? Är ni white trash på riktigt...? ;-D

Amanda sa...

Jag älskar dig, din förbaskade WT-campare! ;)


Dina skills alltså. Breathtaking, på riktigt! I bow to the master!

Anonym sa...

Tony hitta björnskit alldeles i närheten av vårt hus! Så nu har vi både varg och björn inpå knuten!
/syster

Jempa sa...

Västergötskan: I en by på ca tusen pers kan det vara svårt att hitta en sushibar..

Amanda: Du vet ;)

Syrran: Jahapp, då får ni komma till oss i fortsättningen.

Potatishäxan sa...

Du är ljuvlig med alla dessa bilder!
/honsombarakörtextochärtråkig

Lillpeppet sa...

Alltså, VET du hur många gånger jag kollat på bilderna och skrattat nu? Inte jag heller. Men många.

Mirijam sa...

Okej, det där var ju fel google-profil, det var jag som skrattgrät.