söndag 29 maj 2011

Helgen i bilder

Lördag förmiddag var det dags för ännu en milstolpe i Lias liv. Första McDonalds-ansiktsmålningen!

'I haz an Ipad. And sugar.'


Till middag tvingade Linas Matkasse mig att skala ett kilo räkor. 
En barnlek, tänkte jag, tills jag efter vad som kändes som två timmar inte ens kommit halvvägs. Vafan, väger varje räka ett halvt gram?


Och även om jag fortfarande behöver jobba på presentationer blev det ett finfint resultat. Uppe till vänster skymtar pillret som ska göra mig smal, och till höger ser ni aspartam-drycken som kommer att bli min död.


På kvällen tog jag mina räkstinkande fingrar ut och drack vin med några milfs. 
Någon som förresten tycker att jag går ut lite väl mycket? Jag kan förklara. Om allt går som planerat så kommer jag nämligen vara gravid om inte alltförlänge, så det här är isåfall min sista vår på ett par år som jag faktiskt får gå ut och dricka vin, och när jag väl sen får igen kommer jag vara en nästan 40 år gammal tvåbarnsmamma.
Alltså passar jag på nu.Idag drog vi till skansen och hälsade på en get som inte alls var lika intresserad av att hälsa på oss. 


Vi hängde med nästan lite väl närgångna ekorrar... 


..samt med Saras snygga familj.


Och jag funderade som vanligt på att sadla om och satsa på en karriär som djurfotograf. Om jag bara kan lyckas få in objekten mer i mitten av bilden, så borde saken vara klar.

Nu, blod och svettiga män i form av ufc 130. En mycket fin helg.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Räktagliatellen var ju dock grym (säger en som skalar räkor jäkligt fort faktiskt)! Mer utgång och mer vin åt folket. Och Strongbow, som jag återupptäckte på systemet.

För övrigt tycker jag att ni verkar ha ett väldigt schysst kompisgäng, som ses så ofta (med och utan familjer och med och utan vin). Sådant ska vårdas ömt!

A sa...

Vina på! Och kul med barn-planerna! :)
Men du! Översta bilden. Jättegullig Lia, men tjejen i bakgrunden. Litet läskigt barn. Lite The Ring över den, du!

Jempa sa...

Jenny: Har du också Matkassen alltså? Ja den var sjukt god när den väl var klar.. Och tack för vinstödet ;)

A: Ja det är fan sant! Tänkte jag inte på.. Tack även du, då vinar jag :)

Västgötskan sa...

Ja, räkor är ett helvete att skala! Jag och sambon brukar hålla oss till ett 1/2 kg och då tar det ändå hur lång tid som helst, trots att TVÅ stycken skalar! :-O

Jaså, ni planerar tillökning? Kul!! :-)

Ha ha! Kortet på geten var ju klockrent!