söndag 15 maj 2011

Kultur på vårt sätt.


Det mest spännande som hände i helgen var tveklöst lördagens teaterföreställning 'Virgin Suicides'..


Det förväntansfulla sällskapet i blandade åldrar bjöds på fördrink på söder hos Dr Yang som var en sval och vänlig värdinna.


Väl på teatern visade jag och Amanda stil och klass genom att ladda med ostfralla och rödvin. (Men det behövs inga wt-kommentarer, vi hade bara missat att äta middag och allt som fanns intill i matväg var en konsumbutik.)


Teatergruppen hette Puma Scenkonst och vi försökte ta kort på våra Puma-stämplar för att...vara pumor liksom. Det gick sådär.


 Amanda upptäckte något mycket anmärkningsvärt. Detta var enda spegeln på toaletten. En könspegel.


 Jag lyckades mitt i min Amerikanska applåd (dvs stående, med ihopknipna läppar, tårar i ögonen och en intensiv 'helt otroligt'-skakning på huvudet) få en bild på den finfina ensemblen.


 Sen hade vi sån himla tur så vi fick träffa en av skådisarna. Jag blev helt starstruck men tycker ändå jag ser samlad ut.


 Amanda var inte det minsta blyg utan visade mycket öppethjärtligt sin beundran. 
(Okejdå, dom är ihop.)

 På väg hem. 
Till vänster: Skådisflickvän som försöker kurera sitt plötsliga illamående som orsakats av nerver och det faktum att man fick ha vin med sig in även under akterna, genom att sticka huvudet i pojkvännens grattisblommor. 
Till höger: Ok, jag antar att ni har räknat ut att det inte egentligen är Sandra Oh, utan en fin vän som gillar att hålla sitt ansikte hemligt. Tur att jag i min tur gillar henne så mycket så det gör inget att hon gör mitt bloggande så mycket mer komplicerat. 
Jag menar, hon hade ju faktiskt också bara kunnat sticka huvudet i en bukett. Idag var det inte lika kulturellt, utan fika med ungdomsvän och ungar, med efterföljande dammsugning av muffinssmulor och städning av 2000 utspridda leksaker. Men det var fint ändå.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Det var ju knappt jag märkte att du klistrat in huvud den här gången.

Tror bestämt att du blir bättre och bättre på det... ;-D

Amanda sa...

Andra höjdpunkter från dagen: "Sara.. du har alltid varit som en syster för mig" och "guuuuud vad vi är snyyyygga!" och "varför har inte vi legat än?"

Nej just ja, det sa du dagen efter.