måndag 1 augusti 2011

Livsnjutarn.


Meh. Hatar ni mig eller?

Jo jag vet att jag brukar vänta i tre inlägg innan jag börjar klaga på uteblivna kommentarer och hota med självmord, men jag är lite paranoid såhär efter sommaren så jag kör igång direkt istället.

Ikväll hade jag tänkt handla och städa lite inför resten av familjens hemkomst imorgon, men när en tillfälligt lika ensamstående grannfru spontant föreslår svullafton på balkongen så spottar man ju varken på tallriken eller i glaset.

Köttchips med smältost, marinerade vitlöksklyftor och skagenröra. Sånt måste man ju göra tummen upp åt (och i mitt fall tydligen även 'Smell the fart but pretend like everything is normal' - face.)  Oh well, grannfrun Sara var snygg nog för oss båda. Undrar om man ska ha en affär med henne kanske?


5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Klart vi inte hatar dig. Inte helt lätt att hinna kommentera så här i sommartid bara.
Även min blogg (kommentarerna) har legat i relativt stilje. Jag tror att människor har annat att göra på sommaren (även om vi blogg-idioter inte tror det)! ;-)

Potatishäxan sa...

Shit så gott det lät. Nu blev jag hungrig.

Jag pallar inte alltid kommentera, för du är ändå bäst.

Amanda sa...

äh men fyfasen vad jävla gott det där såg ut! inklusive sällskapet.

åh. tänk. om inte allt för lång tid är även jag en desperat solnafru. fast inte fru alls. men bor i solna. bara en sån sak liksom. HURRA för att bo nära sina bästisar!

och hurra för att använda sig av ordet bästis när man är nästan 30!

Jempa sa...

Västgötskan: Nej nu förstår jag inte vad du menar. ;)

Potatishäxan: Du fyller år, så du är förlåten.

Amanda: Egentligen är det ju bara jag som är en fru, men det skiter vi i. Och jaaa, snart är vi återförenade. Annars jäklar.
Och jag tror det heter Beestis när man är över 25. :)

"Without a soundtrack.."-Hanna sa...

Brist på kommentarer är bajs!