måndag 19 december 2011

Två saker värda att nämna.


1. Slipsen kom tillrätta. Jag gick runt och frågade lite och en kollega hade lagt den på hatthyllan sa han. 
Jag skrattade och undrade hur den hade kunnat trilla ner i min ficka (och inombords undrade jag om jag kanske snodde den, eftersom jag lätt blir en liten snattare under påverkan.) Nåväl, slutet gott allting gott.

2. Snart är det dags för Non-Celebrity Rehab igen, eftersom det imorgon är dags för det årliga julbordet med våra partners. Ni minns väl hur det gick förra gången.

Jag gissar att onsdagen blir tung.

5 kommentarer:

The Missy Cissy sa...

Hej du kompis till Mandy.
Jag är så jäkla nyfiken och när jag såg att du och Figge är kompisar på FB och när jag läser att du bott 15 år i Sthlm så tänker jag mig att du kanske är från Gävletrakten. Inte för jag vet vad jag skulle göra med den infon mer än att veta att vi är ifrån samma hoods.

Well well. Ha det fint!
/Cissi, en annan kompis till Mandy

Jempa sa...

Jaaa, jag är från Gävle. Gick på Fridhemsskolan, Solängsskolan och sen Borgarskolan där jag var klasskompis med Figge. :)

Hur känner du Mandy?

Västgötskan sa...

Borttappad slips bland kollegor. Nu kom jag och tänka på "Grey´s Anatomy" när de hänger upp ett par stringtrosor på väggen, efter personalfesten. He he!

Not the same, but different. ;-)

The Missy Cissy sa...

Mandy hade nånting ihop med min kompis Misha back in the days. Och Figge har barn med min plastsyrra. Jag gjorde sörbyskolan och håll i dej! Borgarskolan!

Jempa sa...

The Missy Cissy: Oooh, sjukt roligt. Men jag antar att du är några år yngre än mig så vi inte gick på Borgis samtidigt.. :)