tisdag 22 maj 2012

Alltså..


Det räcker väl med att berätta att han blivit attackerad av en uggla. Kanske visa en lokaltidningsbesvikelsebild också.Men var fotografen verkligen tvungen att ba: 'Nej det här duger inte. Vi måste få läsarna att blir RIKTIGT äcklade. Ja, nästan vilja kräkas. Så gör en gest som att du håller på att klämma ut ditt skadade öga ur hjärnan. Det blir skitbra!'(Sorry, jag är så slut så det blir inte mer spännande än sådär idag. Nytt jobb makes me sleepy. Och A, jag tänkte verkligen göra din utmaning eftersom jag inte orkade tänka själv och hoppades att det bara var några frågor, men det krävdes ju JÄTTEmycket jobb, och jag klarar bara inte det just nu. Så ynklig är jag.)

2 kommentarer:

A sa...

Hahahaha! Det var verkligen en äcklig bild!
Helt ok med utmaningen! :)
Fast om du vill kan du bara köra svara-på-frågorna och skita i att hitta på egna frågor och utmana andra. Om du har brist på annat att skriva nån gång...fast du brukar ju vara bra att hitta på roliga saker till bloggen ändå. :)

Elisabeth sa...

Jag kollade på A's blogg, och såg att det var samma utmaning som jag hade till dig på min blogg...men du behöver inte göra nya frågor på den, bara svara på de frågor jag ställt.

fastbaraomduvilllovarattjaginteblijätteledsenomduintegördet...baraliteledsen.