tisdag 29 maj 2012

Kolla!

Ny header! Äntligen kan jag besöka min blogg utan att vilja dö lite av skam, och den skarpsynte noterar att min tatuering är borttrollad. Allt gjort av photoshopmästaren Rookiemom. Tack.

Annars då?

Jo jag kämpar på med det nya jobbet. Idag skrev jag mitt livs första offert, och kände mig ganska badass när jag skickade mailet. Take it or leave it liksom. (Ok sanningen, det var skitsvårt och krångligt och jag kommer ALDRIG lära mig. Säg nu att jag kommer att lära mig.)

Jag vill även passa på att tacka för de fina kommentarerna i förra inlägget. Ni är så jäkla bäst. Och Amanda: 'alltså själv har jag ju med god framgång uppfostrat en treårig transvestitbög med en fäbless för tåg (mao: oskuld resten av livet).'

Jag skrattar fortfarande.

5 kommentarer:

Amanda sa...

Alltså, är det bara jag som är dum i huvudet (eller är det DU?) som tyckte att du var ashet på den förra profilbilden (också)? Var vad problemet? TRAMS!

/yo mama

Amanda sa...

eh. jag menade headern. /facebookskadad.

Anonym sa...

OM jag får vara lite petig så tycker jag inte de lila rubrikerna passar med ny header [varken färg eller font].

Jempa sa...

Amanda: Men så trodde du också att jag hade den där bilden med byggnadsarbetarna på väggen i flera veckor..

Rookiemom: Du har helt rätt, jag fixar. Undrar dock om det finns båtröd..

Amanda sa...

Hahaha, jag kommer aldrig mer bli betrodd med mina visuella upplevelser!

ps, jag trodde (alltså helt på riktigt!) idag igen att du hade byggarbetarbilden på väggen. var jättenära att fråga dig om det igen. skämmes, tamejfan! (alltså jag)