tisdag 20 juli 2010

Annat vi gjort


Vi har lyckats lura i Lia i vattnet hyfsat mycket iallafall.


Vi har även gjort ett nytt försök med en heliumballong. Ni kanske minns att förra försöket var ett totalfiasko och hon blev helt vansinnig att ballongen inte låg kvar där hon ville att den skulle ligga. Men nu gick det bättre och hon fick välja ballong själv. Det resulterade i att av alla fina Hello Kittys, delfiner och Musse piggs, blev det en ful tiger med blåa ränder. Den fulaste av alla faktiskt. Så kan det gå.


Vi har haft 'girlsnight' och vid det här laget borde de flesta misstänka att jag är allergisk mot ord som 'tjejkväll'. Men vafan, vi gör det varje år, det är trevligt, och förutom att de andra verkar älska det ordet, så är det finfina tjejor, så jag klagar inte. Högt iallafall.


Vi har byggt fina Blair Witch-högar på stranden.


Vi har kollat på fighting. Alla Simons grekiska kompisar, inklusive honom själv, är ju fanatiska kampsportare, och den här gången var det Englands tur att komma till Korfu och bli förnedrade. De förlorade samtliga matcher och fick åka hem med svansen mellan benen.
En hälsning förresten till er som kanske har funderat på att slå mig, kidnappa mig eller något annat otrevligt. Han som sparkas där på bilden, han är min kompis.


Han där som just vunnit på knockout, är också min kompis.


Dom där två männen på bilden är min man och en av hans bästa kompisar, även han livsfarlig fast han ser snäll ut (kunde dock ej tävla i helgen eftersom han själv gifter sig på lördag och det inte passar sig med eventuell blåtira på bröllopsbilder, tycker hans fästmö). Han är även vår 'Koumbaro' tillsammans med en annan kampsportare/fångvaktare. Koumbaro betyder att de stod med oss på vårt bröllop, grejade med ringarna ovanför vårat huvud och även de på fingrarna och räknas nu som familj samt religiös sponsor. Hm..
Inte att förglömma är att min egen man är vinnare av sin viktklass i All-Style open i Stockholm 2005.


Jag och tre farliga killar.

Det jag alltså försöker säga med detta skrytande, namn- samt titeldroppande är att man gör bäst i att inte slå eller kidnappa mig, för då kanske det kommer ett farligt gäng med ett charterplan från Apollo. Och slåss.

Herregud så dålig jag var på att skriva gangstaspråk. Nu blir det till att ladda hem alla säsonger av Sopranos och råplugga, sen kanske jag gör ett nytt försök.

Godnatt.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Jag är hemskt imponerad av vilka farliga människor du känner. Men mest av allt är jag imponerad över hur snygg du är på alla kort. Alltså verkligen Snygg-snygg!

Anonym sa...

Håller med! Snygg-Jennie, helt klart.

Dessutom verkar ni ha det underbart!!!

Kram

A sa...

Jag kommer aldrig våga annat än att hålla med om allt du skriver!

Amanda sa...

jag håller också med ovanstående talare, inte bara av rädsla. nästan.

men du vet ju hur fånig jag är i närheten av Simon och hur jag skyller allt på att jag tycker att han är så rolig och att jag vill vara hans hestkåmpis. fast egentligen är jag bara rädd.