söndag 4 juli 2010

Mitt i natten


Klockan är 20 över två på natten och jag sitter och väntar på taxin som ska hämta upp mig och köra mig till Arlanda om ca en timme, så då kan jag ju lika gärna blogga om min sista dag i sverige på drygt tre veckor.

Det var en mycket spännande dag med årets första dopp som jag hade bestämt mig för att det skulle ske i svenskt vatten. Kolla vad stolt jag är.


Tycker ni förresten att jag ser lite konstig ut så kan det bero på att jag tyckte att mina paintskillz behövde utvecklas lite, och då jag såg lite väl solrynkig ut på bilden har jag alltså försökt retuschera mig själv. Mest i pannan, runt ögat och lite ner på näsan där jag tyckte jag var lite rödare än nödvändigt.

Jag är den första att erkänna att jag självklart behöver lite övning, men talangen finns uppenbarligen där.


På kvällen var det äntligen dags för Eclipse och vi var fyra uppspelta bruttor som först tog ett glas vin på nåt ställe kring Filmstaden Råsunda.

Jag kände mig fortfarande lite nedslagen efter min utekväll med Anki när jag reducerats till en osynlig mus, så det var skönt att umgås med folk som lyfter fram mitt vackrare jag..


Med dessa tjejer är det mer insidan som räknas. Och det är ju också viktigt.


Det var dock en förvirrad liten grupp som snubblade ut från biosalongen drygt två timmar senare.

Amanda som alltid varit en Jake-hatare kände helt plötsligt nästan att hon hejade på honom mer än Edward. Sabine var också lite less på Edwards dravel och liggvägrande. Sara gillade inte nån och själv hade nu för mig den tidigare anonyma och lite plågade vampyren Jasper klivit fram i strålkastarljuset då han fått bättre frisyr och slogs som en gud, medan Edward mest gick omkring och väste ur sig gammalmodiga kärleksklyschor och såg mjuk i själen ut.

Hej ny favorit.

Vafan Edward. Skärpning nu till nästa film, bli lite farlig och sluta vara en sån mes, annars kanske vi måste lämna dig helt och hållet, och det vill du väl inte?

Filmen då? Joförfan, helt ok. Mycket snygga fightingscener och effekterna såg överhuvudtaget mer påkostade ut. Mer hångel också. Bra så.


Jag vill även passa på att klämma in en hälsning till min kollega Christer som tyckte att Eclipses tagline var den sämsta han sett..

Inte så dålig tycker jag.. Man måste ju tänka att den sägs med den där mörka, dånande biorösten.


Men ikväll hittade jag den SÄMSTA!

'Vem är Salt?' Hahahahaha..

Så, nu ska jag packa ihop det sista och börja röra på mig. Som vanligt undanbedes eventuella inbrottstjuvar vänligt men bestämt eftersom lägenheten kommer att bebos av diverse släktingar under tiden vi är borta.

Ha en finfin sommar nu, vi hörs snart!

4 kommentarer:

A sa...

Har läst ikapp din blogg, efter en vecka utan dator.
MYCKET underhållande! :D
Synd (för oss bloggläsare alltså) att du ska vara i Grekland tre veckor.
Men, ha en skön semester ändå.

Elisabeth sa...

om du behöver hjälp med hur man använder photoshop så kan du ju fråga Kissie. hahaha

Jessica sa...

Vem är Salt? Hahahaha jag höll på att skratta på mig! Skriv snart igen, vi fans här i Schweden kommer sakna dig annars. Ha en jätteskön sommar osv osv! Kram

justdidit sa...

Okej, salt vinner.. ..men Eclipse är inte cool, inte någonstans!

кран