fredag 30 juli 2010

Space odyssey


Ikväll skulle jag hälsa på Rookie mom med sambo i deras nya lägenhet, en fyra på söder.

Mycket avundsjukt hade jag redan i förväg bestämt mig för att dissa lägenheten så mycket som möjligt. Allt för att dölja att jag egentligen skulle sälja min egen mor, eller iallafall en moster eller kusin, för att få äga en lägenhet där.

Men det gick åt skogen.

Jag hade redan blivit förvarnad om att lägenheten fortfarande mest påminde om en knarkarkvart eftersom dom inte hunnit packa upp särskilt mycket än.

Kvart?

Det märks att Rookie Mom inte har hängt särskilt mycket med missbrukare. Tur.


Men nu till det viktigaste.

Minns ni filmen 'Sova med fienden' när Julia Roberts är gift med en jättetaskig snubbe med hitlermustasch och wifebeater-top som hon måste rymma ifrån?

Den kom -91 och jag minns att jag blev helt till mig över handfatet med den speciella kranen dom hade i badrummet. Den såg ut ungefär såhär.


Hela min ungdom var den där kranen en ouppnåelig dröm som symboliserade rikedom och designerhem i USA.

Jag har aldrig sett någon liknande sen dess. Förrän ikväll.

Beskåda denna raritet:


Min lycka visste sen inga gränser när det visade sig att dom även hade en porr/rymddusch, med lampor, radio, regnstrålar och allt annat som gör varje varnlig morgondusch till ett enda stort äventyr!


Jag förbannade min renlighet som gjorde att jag inte kom dit smutsig och i behov av tvättning, så jag fick nöja mig med att låtsas att jag fördes bort av rymdvarelser för diverse tester.

Abducted

Dessa två galningar berättade sen att det första de skulle ta tag i renoveringsmässigt var badrummet! Dom ville ta bort detta nöjesfält i hemmet och göra det till ett vanligt badrum!

Vissa människor är inte kloka..

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

men jösses vilken dusch och vilket handfat.
låter det tom typ "fwwwooooooommmssscch" (ungefär som när de startar ett rymdskepp på tv) när man slår på alla lampor och sätter på vattnet i duschen?

Västgötskan sa...

Va? Ascool dusch ju. Även om det är mycket lampor och annat lär den bli kult om 10 år (om den inte redan räknas som det?!) :-D