söndag 18 juli 2010

Inte värmekänslig


Nu har vi fått hit värmen och brottas dagligen med temperaturer som är närmare 40 än 30.. Inte ens luftkonditioneringen verkar orka med riktigt utan jag överläppssvettas i stort sett hela tiden.

Lia däremot verkar inte det minsta störd över detta utan är mer energisk än nånsin..

Ny grej. Löpning. Ungefär en gång var tredje dag kör hon igång en springfest som varar i säkert en halvtimme. Det går inte att få någon kontakt med henne den här tiden, utan det gäller bara att hänga med så gott det går, så vi vuxna brukar bytas av ungefär tre, fyra gånger under den här tiden för att undvika att hon springer ut i gatan eller ner i vattnet. Hon springer nämligen som en liten dåre utan att verka höra eller se. Hon bara springer planlöst och tjuter ibland av lycka. Märklig unge.


Ett annat nytt intresse är poledancing, och så fort hon ser en stolpe av något slag ska hon upp där och hänga.


Hemma kör hon en del program med träningsbanden..


..och avslutar med lite sänghoppning. (Jag förstår om den blå färger ger er lite huvudvärk, men detta är alltså Simons gamla pojkrum som målades sist någon gång i mitten av 90-talet, och ingen orkar måla om det nu.)


En annan ligger mest och flämtar efter vatten och en enkelresa till Grönland.

Det verkar även som hon har bestämt sig för att slänga in ett fjärde språk som hon ska lära sig under sin uppväxt. Vi är inte säkra på vad det är, men det verkar asiatiskt.

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

låter som ett asiatiskt språk med finsk brytning.

Jessica sa...

vi vet ju alla vem hon har ärvt sina pole dancing skills av iaf :) vad härligt det ser ut!

Västgötskan sa...

Skönt på ett sätt att barnen tål värmen bättre.

Känner igen överläppssvett. Det OCH underläpp/hak (där det går in emellan)-svett.... ;-D

A sa...

Vad ska det bli av denna söta sprinter/pole-dancer/styrketränare/studsare?
:D

Anonym sa...

Ooo, kan vi inte göra en träningsvideo [Pole for Kids?] med Lia och det lilla gula barnet. I matchande Barbpapaoutfits! :D

[DLGB har ett likadant i grönt]

Amanda sa...

Men ååååh, lilla fina krumelur, vad hon har blivit STUR! (och jag kan uppenbarligen inte rimma, här är sån dimma osv osv).

Nu får ni för tusan se till att ta hem henne snart så att hon inte helt förlorar sig i diverse språkkonster. Hur ska Olle kunna smöra in sig då? Lilla räkan kommer aldrig kunna impa på en cool internationell tjej som Lia!