fredag 2 september 2011

Ånej, nu vet jag.

Såhär såg gårdagens besöksantal på Google Analytics ut..

..och då förstod jag att anledningen till att det rasade så mycket i förrgår och varför det nu står noll för igår. Det var för att jag bytte design mitt på dan i förrgår, och efter det så pajade något så ingen statistik räknas längre!!

Så även om jag ju snackar om att bloggen mest är en ovärderlig dokumentering över Lias barndom bla, bla, så känns det ju HELT meningslöst om jag inte ser hur många som läser och var dom kommer ifrån!

Till exempel den där mystiske Brasilienarn som ju faktiskt kan vara Junior Dos Santos, trots att det verkar vara nån från en helt annan del av landet (Men du, om du kanske känner Junior ändå, hälsa att jag gillar honom.). Och dom där i Frankrike, Danmark och Holland som också läser ibland. Sen såklart inte att förglömma, dom från Alingsås, Strängnäs, Malmö, Täby, Luleå och de andra städerna i Sverige.

Jag blir alltså lite galen och självmordsbenägen nu, för jag vet inte hur man får tillbaka skiten. En kollega har lovat att hjälpa mig, men sen verkade han glömma bort mig så jag skickade en fjäskig blomma över skypen, men då såg han lite arg ut och satte sig sen i ett möte hela eftermiddagen.

Så ni är mitt sista hopp. Det är allvar. Hjälp! Är det nån som vet hur man gör!!??

(Och jag vet alltså att blogger har en egen besöksräknare, men jag gillar inte den.. Jag vill ha Google Analytics.)

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Får tillbaka det gamla menar du? Det står högst upp till höger om du är inne på layout eller home.

Men min har fortsatt räkna besökare trots bytet?

Jempa sa...

Förlåt, jag lade till att jag menar ju alltså på Google Analytics, jag tycker den är bättre än bloggers egna besöksräknare.

Elisabeth sa...

ta html-koden från google analytics och lägg in den igen. (Samma sak hände mig när jag bytte layout på tumblr)

Jempa sa...

Men var lägger jag in den Elisabeth? Jag är en kod-idiot.

Elisabeth sa...

det borde stå custom html, eller något liknande, så brukar det finnas en liten ruta med massa tecken i, gå längst ner på den rutan, och klistra in det innan de sista få

Tips!
kopiera skiten i den rutan först, och klistra in i något orddokument, om det skulle skita sig.