fredag 9 september 2011

Så var det dags då.


Äntligen, vid sämsta möjliga tidpunkt, ska vi sälja vår lägenhet, och jäklar vad det har förberetts..

Då vi ju är hopplöst ohändiga har vi haft huset fullt av handymans. 


Tack vara golvpolering fick vi ha soffan i köket i några dagar.


Såhär har vardagsrummet sett ut en vecka.


Vi har städat en massa också.. Som ni ser har Simon blivit lite kortare och ganska tunnhårig. Sånt som händer. 


 
Och jag har klippt håret kort. Look at me go!


Då vi inte vill fläcka ner spishällen har vi blivit tvungna att beställa hem pizza. Det var ju inte så jobbigt, men jag noterade att pizzabudet kanske borde sluta äta på jobbet.


Och kommer ni ihåg min skrytvägg? Den där väggen där vi har ett gäng inramade foton på oss själva på olika resmål vi besökt?
Ok tydligen ska man ju inte ha en massa bilder på sig själv framme, så vi har hört oss för med konstnärliga vänner, men ingen av dem målar eller äger såna jättetavlor, så jag drog mig till minnes ett tips jag fått av någon, att bara trycka in fina vykort istället för fotona.

Problemet var bara att jag trodde vi hade en tavla på g fram tills igår kväll, men även den visade sig vara för liten, så det blev till att rusa mot Gallerix för att köpa vykort.

Problemet är att dom mest hade svenska flaggor, tårtor eller den där grå björnen på de flesta kort, för ca 30 kr kortet, vilket blir lite dyrt när det är 25 st man är ute efter.

Men sen hittade jag lyckligtvis rea-hyllan för 5kr kortet med lite blandade motiv, och plockade glatt på mig en hög.

Först hemma när jag satt och öppnade ramar började jag inse att det här kanske inte skulle bli så bra, men nu var det försent, så såhär blev det:


Så istället för att framstå som ett par som rest en massa, så framstår vi nu som två totala cp;n som ramar in bilder på vodkaflaskor, jordgubbar och Che Guevara.

Gud, jag skulle ha tagit livet av mig igår när jag hade chansen.

Så efter allt detta kämpande tycker jag vi förtjänar en välbesökt visning och ett bra pris. Vi älskar ju trots allt den här lägenheten, så det borde fan alla andra göra också.Så önska oss lycka till nu. På söndag kör vi.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag kan verkligen inte avgöra om du menar allvar med fotoväggen eller inte (?)
Men fy f-n vad jag hade garvat och jag kom på visning och såg att familjen som bodde där hade såna här på väggen...... Ha ha ha! ;-)

Jempa sa...

Nej det är fan allvar, men jag tar nog bort det ikväll. Skitsamma om dom får se våra privata bilder jag kan inte ha det sådär.

(Alternativt sätta upp en lapp intill där det står 'Ok ni fattar väl att det inte ser ut såhär i vanliga fall' typ. ;D)

amanda sa...

Hahaha! Alltså jag dööööör! Roligaste inlägget någonsin, det här är femte gången jag läser det idag!

Jag älskar dig som allra mest när din ängsliga sida får dig att agera panikartat och överilat! Och hurra för dig som kan ta att jag skrattar åt det också... ;)

A sa...

Läser och skrattar så jag gråter vid "framstår som två totala cp:n...". Låt det sitta på visningen. Lite humor får man väl kräva av spekulanterna.

JohaN sa...

Sätt upp en förklarande lapp, som du skriver här ovan. Alla fattar ju ändå att det handlar om stajla hemmet inför försäljningen. Med en liten lapp så kan de hugade spekulanterna få sig ett skratt. Är man glad kanske man vill spendera mer... Ja, du förstår.