måndag 19 september 2011

Hänt i helgen.


 
I lördags återförenades äntligen alla ungar efter sommaruppehållet, och Olle fick invigas i Cykelgänget, vilket han verkade gilla nästan mer än tåg.
Här ett intensivt chicken-race med Lia.


På kvällen bar det av till Urban Deli för lite vindrickning med Rookie mom. Toaletterna låg en trappa upp och därifrån kunde jag både se in bakom baren och ner i hennes urringning. Spännande.


Min vana trogen måste jag ju alltid kändisspana och dokumentera det. Men jag vet inte, Lasse Anrell smäller väl inte lika högt som Carola?
Nån kanske blir impad.


I söndags var det dags för Taekwondo igen, och DLGB demonstrerar här fultricks de uppenbarligen fått lära sig när vi inte tittar på. 


Sen har jag läst lite Aftonbladet, och måste bara presentera en tjej som verkligen knows how to pick 'em..:

Lyllo henne.(Justja, lägenhetsuppdatering. Vi lyckades ju som sagt pricka in sämsta tiden möjliga för försäljning, så det var dom som var intresserade fast bara om vi gick ner lite i pris. Problemet är bara att om vi går ner i pris så har vi inte råd med den andra lägenheten vi har bokat upp oss på, så vi får avvakta helt enkelt, vi har ju ganska gott om tid på oss.)

3 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Avundas inte er lägenhetsförsäljning. Vi kommer bo i vårt radhus tills vi dör pga jag inte har nerver till sånt.

Lycka till!!!

Sabine sa...

Men åh, jag vill åxå bo i ett hus eller radhus där jag kan tänka mig bo tills jag dör.
Vi har nu med barn tre vuxit ur vår lgh.

Jennie, skönt att ni har mer tid!
Kram

bitesized sa...

Magnus Hedman brukade pussas med en av mina bekanta, fast han är ganska grisig med kvinnor så jag tyckte att det var lite synd om henne.. ..men hon får skylla sig själv. Hon vet ju att han är en rackare..