torsdag 15 september 2011

Ja jag fortsätter tjata om Lia, yrkesval och huvuden.


Jag har ju alltid varit övertygad om att Lia kommer bli raketforskare, firad författare eller iallafall supermodell.

Men då hon inte vet vad en raket är, inte kan skriva än och inte ens är särskilt intresserad av att vara med på en iphone-bild, så kanske jag får backa lite gällande dessa karriärsval, iallafall ett tag.

Och det verkar nästan som att hon redan bestämt sig för att följa sin mosters fotspår och bli frisör. Inte mig emot, billig hårvård forevah, yey.

Såhär ser det alltså ut lite då och då hemma hos oss:

 Det enda trista är att hon är en ganska sur och sträng frisör, som kör in spännena i hårbotten på en och fnyser om man klagar. Men det här med kundbemötande får vi ta längre fram.


Slutresultatet.


Och ibland kommer hon knatande och ba: Kolla! Så har hon gjort en sån här uppsättning på sig själv. Är ni impade? Jag är fan impad.


Sen fick hon hybris och gav sig på Sabines tjocka långa hår, men fick snart ge upp. Hon är ju inte van att jobba med dessa volymer och är ju faktiskt bara tre.


Så har ni tunt och slitet svenne-hår och ska på bröllop eller liknande, kom förbi vettja. Det är inte så trevligt, men blir definitivt en icebreaker på festen.

4 kommentarer:

A sa...

Ok! Jag har supertunnt hår så jag hojtar till om jag vill ha det fixat. Sonen hade en period när han, iklädd lila solbrillor, var hårfrissan "Anna-Felicia". Vet inte var han fick namnet ifrån (förutom att "vår" frissa heter Anna).
Han var i alla fall väldigt mjuk på handen. :)

Sabine sa...

Hon e underbar!

Jempa sa...

A: Hoppas ni filmade det nån gång, så ni kan visa det för honom när han är vuxen som dom gjorde för Ross i Vänner när han blet Tant Bea och bjöd på te. :D

Potatishäxan sa...

Jag är sjukt impad. Själv har jag också raketforskar/författar-planer för Johanna men hon vill bara bli servitris. Gissa om det serveras hemma.