onsdag 10 november 2010

Alltså äntligen!

I ÅRATAL har jag grubblat. Vill jag ha en stor eller liten? Långhårig eller korthårig? Långnosad eller plattnosad? Spetsiga eller hängande öron?

Vi snackar hundras såklart. Men nuu har jag som sagt ÄNTLIGEN bestämt mig för vilken hund jag vill ha!En Fransk Bulldog!!


Kan man bli coolare?

Helt lagom stor. Korthårig som jag faktiskt föredrar, bra temperament och med ett sådär skönt alien-utseende.


Men nu är det ju tyvärr så att vi bådar jobbar heltid, så det är no way in hell vi ens kan fundera på att skaffa hund, vilket gör detta till det mest onödiga inlägget i världen. 

(så över till ett annat äntligen. Bästa Amanda har börjat blogga igen! Läs för fan, och börja med det första inlägget för det var så fint så jag fick tjuthaka! Kanske för att jag själv omnämndes, men ändå.)

4 kommentarer:

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Alltid kul att bli omnämnd. :-)

Anonym sa...

Den ultimata hunden!!

Jessica sa...

Frallor är väldans fina! Och sen när vi bor grannar kan vi ju hjälpas åt att vakta varandras hundar (fortsätter landsortspropagandan i smygförpackning).

Jempa sa...

Hannafialotta och Annamis: Hej! Er känner jag inte igen, kul med nya kommentarslämnare! :D

Jessica: Ni ska äntligen flytta till Solna alltså?? Jaaa! (ok, jag vet att du menar något annat, men jag tipsar ändå om denna. Marklpan med jättealtan, så det blir som ett hus.. http://www.hemnet.se/beskrivning/673461?r=2) Hej granne! :D