tisdag 2 november 2010

Jag ger upp

I ca två år har jag tjatat, bönat, hotat lite och bett mina vänner att flytta till Solna, eftersom jag är bekväm av mig, och gillar spontandejter.

Jag har lockat med parker, kändisar, caféer och alla möjliga lockbeten. Riktigt nära var det att Sara fastnade på kroken, men samma dag som de skulle träffa mäklaren passade hon på att få blodförgiftning och hamnade på intensiven. Ok liksom, jag fattar vinken.

Så nu skiter jag i det här, och finner mig i att vi får bo ganska ensamma bara 10 minuters promenadväg från DETTA:

 Mitt hus syns inte riktigt, men nästan


Skandinaviens största shoppincenter med över 120 butiker, restauranger och caféer. Även skandinaviens största arena, där det inte bara kommer bli fotboll utan även konserter och evenemang (Sorry Ullevi, U2 kommer att spela i Solna i fortsättningen). Såklart ett ascoolt hotell med Spa och Skybar, och inte att förglömma en massa kontor och bostäder. Allt klart om ett par år.

Så sitt ni där på söder och häcka, så lever vi hajlajf här i norr.
 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Betyder det att ni kommer att bo nextdoors med en byggarbetsplats i 2 år...?

Jempa sa...

Mäh! Inte nextdoors, 10 min promenadväg!!!

Jempa sa...

Där hade vi den förresten.. AVUNDSJUKAN!

:D

Amanda sa...

hejhej hold your horses, du vet väl att det har varit snack om den där arenan i hundra år, med hundra olika utseenden? redan när jag flyttade till sumpan för fem år sen så var det värsta spännande grejen att se fram emot.

nu ba: "åh. dom renoverar trappen till classes. äntligen."

Jempa sa...

En tvivlare! Jag skickar länk via mail.

Marlene sa...

Ha ha ha! :-) Solna e bäst! Men vi är ju ett levande bevis på att man inte träffas så ofta även om man bor nära varandra.
Din blogg är otroligt rolig att läsa stumpan!
Kram, Marlene