onsdag 3 november 2010

Hurra! Ånej!

Kommer ni ihåg den där tiden när ni kom hem från jobbet. Kanske la er på soffan och läste lite? Åt när ni kände för det och sen kanske träffade nån kompis eller bara softade hemma och kollade tv?

Det gör inte jag.

Nu består istället en vanlig onsdag av att ens dotter för tredje gången kissar på pottan! Lyckan är obeskrivlig, vi dansar runt, tjoar och applåderar. Inte ens det faktum att hon blev så exalterad själv så hon tog upp pottan och lyckades skvätta kiss lite här och där, som sedan fick torkas upp, kunde lägga sorti på glädjen.


Stolt pottkissare

Men senare på kvällen var lyckan snart ett minne blott, när Lia istället börjar få svullna, variga ögon och gråter oavbrutet, och efter ett kvällsbesök till närakuten där vi får konstaterat att det är ögoninflammation, får vi sen avsluta kvällen med att tvångshålla henne och droppa kräm i hennes ögon medan hon skriker förtvivlat.

Päronsplit-tröstNåja, det var iallafall längesen jag hade tråkigt.

(Och om någon kollega läser det här, Simon är hemma med henne imorgon så jag åker till Örebro som planerat..)

5 kommentarer:

Sabine sa...

Hejja glasspinnar bästa trösten när man är sjuk , använder det fortfarande! kram

Anonym sa...

Men stackare då... hoppas hon blir gladare av en Lilla My-klänning [DLGB ratar den för att Lilla My ser sur ut, hon har en annan där Lilla My är glad, den duger... UNGE!] och Lias mamma kanske blir glad av att få tillbaka Edward :D

Krya på och hör av er när det mås bättre.

Potatishäxan sa...

Grattis till pottglädjen! Hos oss blir det klackarna i taket och familjefest varje dag som lillebror inte skiter i byxorna. Ja...han är 4,5 år och borde sluta. Men han påstår att han glömmer eller inte har tid att gå på ros och så läcker röven. Som ett såll. Pust.

Amanda sa...

HEJDETDÅLIGADÅLIGASAMVETET. :( :( :( :(

(fast jättegrattis till kisset såklart. och hoppas att du fortfarande vill vara min vän)

Lexi sa...

Hoppas att hon kryar på sig snart :S

Kul att pottan används flitigt :)
Snart är blöjorna ett minne blott :D .. hmmm Undrar om man kan potträna en 10 månaders ?? ;)

Många förkylda kramar
Så ses vi imorgon, å då e det fin lunch som gäller va?