fredag 26 november 2010

Solnaligan

Ni kanske minns hur jag har oroat mig lite för att Amanda flyttade från Sundbyberg för några månader sen, och som om inte det vore nog köpte min fina granne Pia lägenhet i en annan del av Solna, men som ändå är så långt bort så det kan lika gärna vara i Marrakech,


Plötsligt såg jag en framtid utan spontanfikor och lekdejter, och istället bussträngsel eller tunnelbanestress, med en otålig Lia i vagnen och irriterade blickar från medpassagerare.


Men veckan bjöd på finfina nyheter, när bästa Sara gick och KÖPTE Pias lägenhet, och Amanda fick i samma veva en lägenhet, återigen i Sundbyberg, som för er som inte vet, bara ligger tre stenkast bort.


Det är så himla fint så jag nästan får tjuthaka.


 Together at last

(Visserligen, nu när jag äntligen ska bli ihop med Leo vill väl han kanske bo i USA, men det får bli ett senare problem, allt ordnar sig.)

3 kommentarer:

Jenny sa...

Va, det låter ju grymt! Lite skumt, men grymt (skumt = det där med att Sara köpte Pias lägenhet).

Fast inte ligger Järvastaden så långt bort. Så som de bygger ut kommer det snart vara i mitten av Solna...

Jempa sa...

Ja det var ju inte en slump att dom köpte just den, jag tjatade del.. :)

Och jag vet att Järvastaden inte är så jättelångt..Men det KÄNNS långt nu när jag är van att ha båda er i huset intill..

Jenny sa...

Jo, allt är ju relativt förstås.

Schysst med jul i Holland, är det första gången ni firar jul där (här)? Att döma av sinterklaas-pådraget så vet holländarna hur man firar jul :-)