söndag 20 mars 2011

Helgen i bilderTack och facking lov försvann vintern lika snabbt som den kom tillbaka, så på lördagen gick vi ut och kollade vårtecken.


Sen tog vi tunnelbanan till Rookiemom för en playdate. Lia är inte en sån van tunnelbaneåkare och gjorde en himla affär av det. Tjoade, wohoade och trillade av sätet när tåget startade för hastigt. Pinigt.


Det braiga med att vara på lekdejt hos Rookiemom är att man får hänga med en äkta sheeerlider och får bubbel istället för kaffe. Det var ju ändå lördag.

Barnen lekte hyfsat fint. Satte upp håret i tofsar och delade lördagsgodis.


Men då de har en pole i vardagsrummet ledde det såklart till gräl om vem som skulle få använda den mest. Här tog jag dock en paus i bråkandet för att ta en bild.


Sen åkte vi förbi Simons klinik så jag skulle behandla hans onda rygg lite. Även det pausades för fotografering såklart. Är man salongsberusad så är man.


På söndagen åkte vi ut till Lidingö för att ha Meet and Greet med ny bebis i vänskapskretsen..


..där Lia och jag konstaterade att Lidingö, inte är för shabby för oss att bo på. Så nu är det bara till att bli miljonär.


Kvällen spenderades hemma hos andra vänner där det bor fyra katter istället för barn. Lia blev helt galen av lycka, det blev inte katterna.

Nu, UFC 128 sen sovning. Hoppas er helg var fin!

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Bebis-sniffande säger du. Blev du sugen? ;-)

Jempa sa...

O yes.. :)