tisdag 8 mars 2011

Men okejrå


Jag erkänner ett stort fel iphone har, iallafall tidigt på mornarna när det fortfarande är lite vinter.

Man måste ju ta av vantarna för att trixa runt på skärmen, vilket får mina fingrar att smälla av lite, tappa känseln och bli liksom vita i fingertopparna.

Jag visade ett finger för en kollega för några dagar sen, och hon gav mig med allvarlig min en artikel.Men inte ser väl mina fingrar ut sådär? 


 Jag jämför och jämför, men så illa är det väl inte? Eller? Ska jag dö nu?PS 1: Herregud vilka framsteg jag gör på polen. Idag lyckades jag klättra upp säkert en meter och gjorde några tricks i luften, samt hängde upp och ner och släppte till och med händerna i några sekunder medan jag klämde fast mig med benen, hasade ner i handstående och fortsatte sen nedåt, smidig som en galt.
Jag har nu som vanligt ont överallt, allvarliga mängder avskavd hud på insidan av låren, och hade jag varit kille hade jag inte kunnat få några fler barn vid det här laget, fast butiken kommer nog vara stängd ett tag framöver iallafall. Men jag gjorde det. Jag klättrade!

PS 2: Hade ni problem med att se filmen i mitt förra inlägg? Sara påstår att hon bara såg en vit ruta, och jag hade ju förväntat mig värsta kommentarsanstormningen om vilken fantastiskt söt dotter jag har, men det uteblev liksom. Bu för det.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Amputering blir nog nödvändigt..!

Och jag behåller min gamla Ericsson ett tag till känner jag... ;-)

Västgötskan sa...

PS. Tur att jag kommenterade ditt inlägg nedan då. I och för sig skrev jag inte frasen om att din dotter var söt, men det är klart hon är. Hon är ju lik sin mamma! :-D

A sa...

Men guuuuu'! Du måste ju skaffa såna här:

http://www.coolstuff.se/Vantar-for-pekskarmar

Har inga själv. Jag väntar tills jag kommer in i värmen istället.

Anonym sa...

He he, Hönspappan visade mig artikeln också. Fast du är den första jag hört också har 'åkomman'.

Fast på bilden är ju pekfingret vitt, det betyder väl att vigselringen inte utgör någon livsfara? Fast vad vet jag, har ju inte lyckats bli gift...

Potatishäxan sa...

Mein gott, vilket finger. Har en pendlarkompis som också har såna, men hon har levt med dem länge.