tisdag 22 mars 2011

Min bästa sida.


När vi förra veckan var och drack vin för att fira att vi klarat av pole-kursen, satt vi som bäst och fnissade åt våra små filmer där vi spelat in varandra, när Sara plötsligt blev allvarlig.

Du, sa hon och lutade sig fram, vet du vad jag lade märke till?

Nej, svarade jag, plötsligt lite nervös.

Hon spände ögongen i mig och sa, Du är jäkligt snygg...när du hänger upp och ner.


Vi lutade oss tillbaka samtidigt och begrundade detta en stund. Jag fann detta ganska märkligt, men insåg att hon såklart visste bäst, så jag accepterade detta faktum.

Så i mitt nästa stalker-brev till Leo ska jag alltså bifoga en bild tagen upp och ner, då kanske han äntligen inser vem som är kvinnan i hans liv.

Så jag tog några igår och tänkte höra vilken ni tycket blev bäst. Den där jag ser lite tänkande och intelligent ut..?Eller den lite mer konstnärliga..Så meddela gärna vilken ni tycker jag är snyggast på. Och tycker ni att jag är lika snygg på båda så går det också bra.

Tack på förhand.

5 kommentarer:

A sa...

Den första borde ju vara bäst att skicka. Jag menar - BÅDE snygg OCH smart!
Sen tycker jag att du ska fota bilden upp och ner (som du gjort) men vända på den så man slipper vrida kroppen 180 grader för att kunna titta (JA, jag gjorde det).
Då ser du inte bara snygg och smart ut, utan även rolig! :D

Jempa sa...

Jag försår hur du menar, men hela poängen var ju att jag skulle vara upp och ner.. ;D

A sa...

Jo, jag fattade det! :D
Men upp-och-ner-men-rättvänd blir liksom ännu bättre...eller inte...!

Sara sa...

Nej, nej, NEJ! Du missförstod mig totalt jue! Jag menade inte att du är snygg när du hänger upp och ner, jag menar att du är snygg när man ser dig upp och ner. Om du t.ex. ligger på rygg och jag ser dig upp och ner. Ja, det där lät ju perverst men fattar du? Ingen är snygg hängande upp o ner när blodet åker ner i huvet.

Jempa sa...

Sara: Åneeeej, jag som redan har skickat!

;D