torsdag 31 mars 2011

Big in Dorotea

Det här med att jag är kändis nuförtiden, märks fortfarande inte så mycket i Stockholm.. Men det är ju inte så konstigt. Stockholm är en stor stad och typ varannan människa är ju kändis, så ingen direkt höjer på ögonbrynet när jag går förbi.

Så jag tänkte att när jag åker till ett litet samhälle som Dorotea, då kommer nog min berömmelse att bli mer kännbar. Och det hade jag verkligen rätt i..


Här åker jag alltså första klass. Jag vet att det inte direkt syns, men det gör jag. Som ni märker ser jag lite svår och allvarlig ut, så som kändisar gärna gör när de bara vill vara ifred och inte hålla på och skriva autografer och sånt tjafs. 


I det kvällssoliga Dorotea togs vi emot med öppna armar på Ankis Bar, Pizzeria och Grill. Jag tyckte jag märkte att jag fick ett lite större bröd till min sallad. 


Vi åkte alltså dit på eftermiddagen för vi ville kolla in deras kvällsjobb. Så de andra jobbade medan jag mest underhöll och fotade lite. Eftersom jag är kändis. 


Efter jobbet väntade lyxsviten på byhotellet.. 


..och dom måste ju få märka att det bott en kändis där, så jag bestämde mig för att trasha stället.
Jag vågade dock inte slå sönder något, men jag slängde lite papper och fjärrkontrollen sådär rörigt och galet på golvet.

Nu måste jag sova så jag ser fräsch och utvilad ut när jag måste möta ännu fler av mina fans imorgon. Att vara kändis är faktiskt inte så enkelt och glamoröst som det kanske verkar.

4 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jempa äger! Ha en skön helg!

Västgötskan sa...

Du glömde väl inte att sno handdukar och schampo? :-O

Amanda sa...

HAHAHA!

Du ser, du borde ha varit tjeeeendiz på galan i onsdags och bli fotad. Du hade kunnat få trasha omklädningsrummet backstage på Cafè Opera med mig. Vi var värsta ligisterna där inne. Tog med oss två redbull som inte hade blivit uppdruckna. Men iofs var betalade för. Okej.

Jempa sa...

Potatishäxan: Detsamma!

Västergötskan: Nä det vågade jag inte heller.. Jag åker dit för ofta ;)

Amanda: Det hade blivit för mycket hysteri om jag var med, det var därför jag drog mig ur.. ;) Vi dricker väl fortfarande vin och skvallrar på söndag kväll?