söndag 27 mars 2011

Helgen i bilder


På lördagen bjöds det på middag till fina vänner. Ni ser hon till vänster? Jag brukar ju hata henne lite för att hon hade magrutor två dagar efter hon hade fött sin son, samt att hon alltid har välstädat hemma och sådär. Nu har jag dock bytt fokus till hennes man, då han var nån slags vakthöjdare under den där exklusiva Foo Fighters konserten på Nalen, skakade hand med Dave Grohl UTAN att ge honom mitt nummer.
Då hamnar man på min Svarta Lista, så är det bara.


 Men nu över till något trevligare. ÄNTLIGEN hittade jag dom. Edamamer Sojabönorna! Jag åt dom när vi var på Ljunggrens för några veckor sen och tyckte att det var typ det godaste jag ätit, men har omöjligt kunna hitta dom i någon affär, så till slut fick jag mitt ICA att specialbeställa, så igår var det premiär.
De andra var väl sådär halvimponerade, men jag hamnade i någon slags Edamamer-trans där jag inte pratade utan bara öppnade skal och tuggade bönor lika maniskt som om det inte fanns någon morgondag, och detta pågick under flera minuter.
Hoppas dom inte märkte nåt.


 Ibland gick jag och Anki ut på balkongen för att snacka tjejsnack, och då passade Anki (som helst inte vill att det fläckfria rykte jag byggt upp om henne ska raseras) på att...rasta hunden.


Lite upprörd blev jag att de inte rörde det godis jag hade köpt, vilket innebär att den här skålen fortfarande står kvar, men minskar något för varje timme som går, samtidigt som mitt midjemått ökar. Fan.


Men får man samtidigt så många tulpaner så man måste ta fram två vaser, då förlåter man lätt sånt.


 Idag var det shoppingläge och jag fokuserade på överkroppen (förutom den svarta med prickar. Det är en kjol). Många pingvinärmstoppar, och såklart en del svart (och till er som nu suckar och himlar med ögonen: JAG TRIVS I SVART OCH DET ÄR DEN ENDA FÄRG JAG RIKTIGT PASSAR I! OK?), men om ni kollar noga ser ni att jag vårade till det lite genom att ta några blåa också. Och en grön. En cowboy-skjorta blev det också för att matcha min hjulbenthet, med sånadär små volanger längst knapparna (mycket finare än vad den ser ut på bilden.)
Sen såg jag en massa ponchos överallt, och jag har aldrig ägt en poncho så jag köpte en. Men jag känner mig lite osäker på om dom är ute eller inne? Kan någon trendmedveten hjälpa mig tack.


  På eftermiddagen hände något stort. Det var tågspaningspremiär!
'Vad skönt att det slutat blåsa!' sa jag till Amanda när vi stretade uppför backen. 'Det känns mycket mildare nu..'. 
Sen tog det ungefär två minuter innan det började blåsa så mycket så vi var tvungna att gå därifrån. Men det var fint så länge det varade.

/Jinxarn

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det vara så att det inte bara är jag som behöver tänka efter angående höger/vänster...? ;)

Jempa sa...

Va?? Jag råkade skriva höger igår, men ändrade imorse så ingen (läs: DU) skulle hinna hugga på det. Så nu står det vänster. Och hon sitter väl till vänster på bilden??

/Förvirrad.

Västgötskan sa...

Blåst? Lucky you!
Här snöade det igår eftermiddag (och det la sig på marken) :-P

Anonym sa...

Jag 'råkade' läsa och notera igår men såg att du ändrat idag när jag ville kommentera det. Så då kommenterade jag ändå :D

Jempa sa...

Jag ska be dig korrläsa innan jag publicerar i fortsättningen :)

Och Västgötskan: Det snöade hos oss inatt också..

A sa...

Trendigt eller inte med poncho? Jag brukar tänka så här, att finns det till salu i affärerna så kan det väl inte vara helt ute (om det inte är på en HM-rea, för det måste vara de absolut sämsta reor som finns). :D