torsdag 18 augusti 2011

Dagens allvarliga.


Vid 5-tiden imorse kom Lia gråtande in i vårt rum. Hon hade drömt om grannhunden som skällde åt henne för några dagar sen, och var mycket upprörd över detta.

Hon fick som vanligt lägga sig emellan oss,  så efter att hon väckt Simon för att förklara att hunden bara skojade och stoppat tillbaka nappen i munnen, somnade hon om med benet kring min midja

Jag däremot hade svårt att somna om efter det, vilket irriterade mig då jag skulle upp kl 6, och gick och lade mig sent igår kväll.

Vi har inte så stora problem, jag och Lia.

Alltså tvekade jag inte en sekund när Rädda Barnen för nån vecka sen ringde och frågade om jag kunde tänka mig att betala 200 kr istället för 100  kr i månaden, för att hjälpa dom svältande som bor under ett träd och inte sover alls eftersom dom är rädda för att bli överfallna, rånade och våldtagna.
 

Lia har haft tur. Det andra lilla barnet har det inte.
Så lätt det hade kunnat vara tvärtom.

Så har ni redan har gett, ge lite mer nu.PS 1: Idag körde jag och Sara Zumba i Skytteholmsparken igen. Den här gången gick det bättre och vi salsade, sambade, krumpade och battlade. Eftersom ingen av er var där kan jag ljuga och säga att vi gjorde det riktigt bra.

PS 2: På vägen hem från zumban fick jag en rejäl avhyvling för att jag kallat mina nya vänner vildkaninerna för harar. Tydligen ser harar helt annorlunda ut. Det var alltså kaniner jag matade. Så ni vet.

1 kommentar:

Lexi sa...

Ta med kaninerna hem å gör rabbit stiffado åt Simon ;)
i fridhemsplan brukar det vara fullt av kaniner. Tydligen så är det folk ( du vet sånna där djurensrätt vänner eller vad de heter) som släpper ut de.