lördag 13 augusti 2011

Värt att nämna om de senaste dagarna.


1. Rookie Mom fixade till min hals så den ser lite mindre brottarlik ut. Jag frågade om hon även kunde göra något åt mitt märkliga so called leende, men hon förklarade då att skulle hon börja photoshop-trixa med den så skulle jag se ut som en anka.
Jag förstod inte problemet, men accepterade. 


2. I torsdags var vi ute och tog en ganska sen kvällspromenad. Plötsligt, mitt emellan Hagalunds hemska blåkullehus och den där turkosa snickarglädjevillan, frös jag till is och började hyperventilerande att gräva i väskan efter mobilen. Sen tog jag den här bilden.

Ser ni! Den här bilden togs alltså för två dagar sen, den 11e och alltså officiellt inte ens halvvägs in i augusti. Men det är ju en HÖSTBILD!! Är det bara juni och juli som är sommarmånader i Sverige nuförtiden? Har augusti blivit höst? Svara!?3. Appen Face Swap blev en enorm succé på kontoret. Plötsligt ville alla vara med och byta ansikte. Jag fick inte en lugn stund.


Eller så var det jag som tjatade på dom.. Just den detaljen är lite oklar. 
4. Veckan avslutades med en jobb-aw, men jag och Sara fick barnen ditkörda och kunde inte dra igång den obligatoriska 'Vilka tre på kontoret vill du helst ligga med, du MÅSTE säga!' - leken, utan fick ta det lilla lugna.
Fast Lia blev så smygkär i vår receptionist så hon hade nog inte märkt om jag dragit ut på krogen ens.

Det måste vara det där långa, naturligt blonda håret. Fan.
 


5. När vi skulle promenera hem så hände något fantastiskt, och här är ett tips till er som tycker att att 120 kr inträde per person på Skansen är alldeles hutlöst..
 

Vid Norra Station finns en byggarbetsplats med vildkaniner som är tamare än Lassie. Fast vi bara kunde erbjuda småsten och några halvruttna kottar som snacks, så kom dom och nosade så gulligt så vi var nära att ta med dom hem, och i fortsättningen lämnar jag inte huset utan ett paket kex och kanske några morötter i väskan.


6. Nämen. Idag blev det nästan lite sommar igen..

Det firades med daimstrut..

..och pressning.


7. För ett par veckor sen när jag och Anki satt på medis och tog ett glas vin, så hörde jag någon säga 'Tycker du om den?' på grekiska alldeles intill.
Jag vred på huvudet och såg en typisk grekisk ung man med en liten pojke i famnen.
'Han tycker om ditt halsband', förklarade greken på bruten svenska till Anki och vi skrattade fint tillsammans.

Jag frågade sen om han var från Grekland vilket han ju såklart var, och undrade hur jag kunde veta det, så jag förklarade att jag var gift med en, och han vände sig genast till Anki och frågade om hon också var gift, vilket hon ju inte kunde förneka.
Han bröt då samman direkt och erkände att den lille pojken - som var hans vänner son - inte brydde sig det minsta om Ankis halsband, utan han hade kört barntricket för att få prata med henne.

Vi skrattade ännu mer, och pratade lite till innan han förklarade att han måste dra vidare med den lilla pojken för att försöka ragga på andra tjejer.

Sen blev det så att ikväll är Simon ute och festar med just den här greken. 

Borde jag oroa mig? 

Äh.

1 kommentar:

A sa...

Självklart gillar jag det här inlägget, OCH tipset om att skaffa en gilla-knapp.
Tyvärr har jag bara lyckats hitta info om hur man gör en Facebook-gilla-knapp på blogg.se.

Letar vidare!