måndag 28 november 2011

Annat som hänt i helgen.


Självklart skulle jag straffas omgående för att jag hade en fantastisk kväll. Först självförvållad bestraffning i form av tvättid klockan 7 på morgonen, sen allmän otur när det visade sig att ena maskinen hade obefintlig centrifugering så allt var blött och tungt, vilket gjorde att min tvätthängsanordning jag var tvungen att använda eftersom det inte fanns torkskåp, begick självmord.
Så där stod jag, bakfull och smågrinande och försökte hindra allt från att rasa ihop och skrynklas på golvet, men det misslyckades.
Så då fick det ordnas såhär, och allt fick hängas om. STACKARS mig då!


Sen lite mer självförvållat straff. (Alltså, det är inte så jobbigt att diska för hand, men man har ju inte tid! Hej Tomten, jag vill ha en bänkdiskmaskin. Jag har varit skitsnäll.)


Lite ansiktsmålning på McDonalds, och det var sån kö så en som stod i kassan fick hoppa in. Resultatet blev att Lia som ville ha en fjäril..


..mest liknande en leskig wresler.

Även en fejkbrottare behöver äta ibland.


Sen hem till Sigge och Sara för lite lördagsgodis. Sigge var dock helt emot detta med ansiktmålning och ville inte ha särskilt mycket med Lia att göra, hur mycket hon hän försökte.


Lite adventsmysfrukost.


Lite fina höstbilder.

 
Sen ett besök från syster och systerdotter, som alltid uppskattas.


Kusinterror.


Och lite premiäröversovning.


Så en riktigt bra helg, om jag får säga det själv.

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Hi hi! Ja, lite "wrestler-varning" var det faktiskt på den fjärilen. :-D

Elisabeth sa...

Lia, The ultimate warrior!
https://www.google.com/search?q=the+ultimate+warrior&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=580&sei=Q23TTtKSEdPO4QSIgsHZBg

Anonym sa...

Supermysig helg! :) // Syster