söndag 6 november 2011

Jag fortsätter hålla på..


Jag retade mig ju på att dom målade hela lägenheten vit, men Lias rum nikotingult.. När en lampa väl kom upp såg jag att det snarare var ljusgult, men skitsamma, gult är fult tycker jag, så här skulle det målas om. Lindblomsgrönt.

Det var dock ingen färg Järnia kunde hjälpa till med, så i min rädsla för mintgrönt fegade jag på färgproverna och alltså blev färgen grå med lite grönt i. 
Fail, men ändå ok.


Lia ville i vanlig ordning hjälpa till ända tills hon insåg humorn i att göra handavtryck på väggen.
Jag såg ingen humor i det och slängde ut henne.


På kvällen togs det hem fler medhjälpare som jag mutade med rödtjut.. Vi skruvad pliktskyldigt upp några lampor innan vi gav oss på det vi egentligen längtat efter..

..ihopmontering av mitt och syrrans gamla Barbiehus!


Tre våningar plus takterass ren och skär lycka.

Sen upptäckte vi emblemet som skulle avrunda hela bygget, och jag insåg att jag antingen levt i en lögn under hela min barndom, eller så kunde jag inte läsa.
Det är ju för i helvete ett Sindy-hus!!


Vi mådde mycket dåligt över detta faktum ett tag, men efter lite mer vin glömde vi den trista parentesen, och började aktningsfullt möblera.


Och här är den färdiga skapelsen. Hur sjukt lycklig kommer inte Lia att bli när hon glider in i sitt nya rum så står det här och väntar!?


6 kommentarer:

Humlan sa...

Herregud!! Har du gått o trott det är ett Barbiehus?? Shit.. Men du vet att du kan skylla mycket på det i fortsättningen va? ;) Levt i en lögn i halva din barndom.. stackare! haha

Men tur att rödtjutet rådde bot på det!

Ha det gott! Veronica

Miss T sa...

Men du.. akta så att hyresvärden inte ser endel av de där dockorna. Finns kanske en chans att du/dockorna blir utslängda?!

FY. Det är nästan så att man inte kan skämta om det.

Jempa sa...

Humlan: Jamen eller hur. Sindy är ju en tråkig tant. Verkligen stackars mig.

Miss T: I kontraktet står det att jag får ha obegränsat antal inneboende om dom inte är mer än tre äpplen höga. Alltså smurfar och barbies.

A sa...

Jag och Sonen brukar bygga hus på hans golv ibland (när han får Barbie-ryck och letar fram storasyrrans dockor).
Men det där! Tre våningar! Och terass! Jag är avis på ditt Barbie-/Sindyhus! :D

Cecily sa...

Hej =)
jag blev sååå glad när jag hittade någon annan som hade detta "barbiehus" frågade mamma om det idag om vi har kvar det, hon bara ja klart det är väl på vinden. =)

Ann sa...

Googlade på Sindy hus och kom in på din blogg med bilderna på ert hus.... Vi har nu tagit ner mitt 30 åriga hus från morföräldrarnas vind, nu var det mina barns tur att leka med det. Underbara kommentarer till dina bilder, som vi skrattade.... Och härligt att packa upp och montera, som du gjorde. Vilka minnen man får, kul att fler har kvar gamla Sindy huset.