lördag 5 november 2011

Ett tack.


Det finns dom som passerar 45-strecket och då lugnar ner sig lite.

Tittar på sport istället för att utöva den. Hänger i rabatten istället för på krogen. Slutar springa på konserter och festivaler. Ja helt enkelt, dom som sätter sig i soffan med en skål chips och inväntar döden.Sen finns det min svåger:Och som om inte det vore nog, så släpper han utan att klaga allt för att hjälpa en svägerska i nöd, kör två timmar till Stockholm för att hjälpa till att sätta ihop 118 askomplicerade Ikea-möbler.


Så tack Tony för att du är du, och för att du hjälper oss händigkappade när ett nytt hem ska sättas ihop.

Du är bäst.Men vi får inte glömma bort min syster som även hon ställde upp..

Hon blev satt på chair-detail, och jag rekommenderar er alla att ringa henne när en stol behövs sättas ihop. Man får även lära sig svordomar och könsord i helt nya tappningar och kombinationer. Det är fantastiskt.


Ett tack även till världens bästa ungar som skötte sig exemplariskt i denna tråkigaste av aktiviteter..


Iallafall nästan hela tiden...Det är allt bra jäkla speciellt ändå, när man inser vilken finfin familj man har.6 kommentarer:

Anonym sa...

Tjuthaka!!!!!! Klart man ställer upp, med svordomar och allt! Som lite extra krydda! ;) Synd bara att inte allt blev klart. Men nu har du ju lite fina nya ord du kan pröva, när du sätter ihop resten! Pöss/syster

Svågern sa...

Tack Jemmpa För fina komplimanger, det va så lite hjälp att det knappt märktes, hoppas att du får iordning på resten snart nog.
Tack för bra markservice, mat dryck godis och en underbar Lia hängande på mig.
Stor kram från mig.

Potatishäxan sa...

Underbar familj du har! Att skruva ikeamöbler är döden. Folk som hjälper en med det är extra ljuvliga.

A sa...

Härligt med all hjälp! :)

Sabine sa...

Behöver du nåt!? Vi har så mycket av allt. :)
Säg till om du behöver hjälp med nåt.
Det blir ju bra det här, tillslut!
Kram

Jempa sa...

Sabine: Har du nån gammal byrå som står och skräpar skulle inte det skada. Jag ska ha den till underkläder och den ska bara stå i ett klädskåp. så utseendet spelar ingen roll.