söndag 20 november 2011

Brejking Dåvn.


Det var ju skitlängesen vi såg trean, typ förra sommaren, men nu var det äntligen dags för Twilight del 4, Breaking dawn.. (Ok, jag kommer ju alltid med någon slags ursäkt så jag vill ju inte vara sämre den här gången. Here it goes: Sabines dotter ville se den, men eftersom hon bara är 11 och dom sänkte åldersgränsen i sista sekunden med vinst av typ en röst och högljudda protester, så tänkte vi att hon behövde sällskap av fyra vuxna för att klara sig utan trauma. Men så ångrade hon sig och ville gå med sina kompisar istället, så då tänkte vi vafan vi har ju redan biljetterna..)Som vanligt när jag känner mig lite nere och självförtroendet sviktar, tar jag sällskap av mina vänner från gruppboendet 47K. Där insidan räknas.


 Sjukt peppade förvuxna tonåringar. (Min hand ser ut som Madonnas, jag vet. Men det är ljuset, inte åldern)


När vi kom ut var det som vanligt förvirrad stämning. Sara var chockad, Sabine ironiskt fnissig och Amanda lätt upphetsad. Själv mindes jag inte så mycket eftersom Edward har snyggat till sig igen så jag såg inget annat, men enligt deras rapporter var detta den sämsta filmen i serien, som började som nån slags Dallas, blev sen en sörja av Mexicansk såpa med inslag av talande vargar och mynnade till sist ut i gammalt hederligt splatter.

Inte konstigt att man blir förvirrad då.

6 kommentarer:

Sabine sa...

Edward var så hot att jag var tvungen att ligga när jag kom hem.

Sabine sa...

Förresten då heter filmen Breaking Dawn. Väl...?

Jempa sa...

Ja herregud det kändes fel när jag skrev det. Korrigerat.

A sa...

Neeej! Säg inte så! Att den var sämst!
Jag har inte sett den än, men ska snart gå. Tar med dottern (som förresten redan sett den, men det är ju det där med alibi...).
Alla som jag hört har sett den tycker den är det bästa de sett (kan bero på att de alla är 15-16 år).

Jempa sa...

Jag tyckte inte den var sämst, jag tyckte den var lite som de andra.. Men det är nog bättre om man har läst boken och är beredd på vad som ska hända för det är ju ganska flippat.

Men jag har också hört yngre som tycker att den är BÄST medan de äldre är mer tveksamma.

Men sänk förväntningarna bara så blir det nog bra.

Västgötskan sa...

Hm... Blir nog bara att hyra den då.