torsdag 30 december 2010

Reklampaus

Ni som har hängt med ett tag vet att jag för nästan två år sen startade sajten dumpade.se.

Nu är jag igång igen, och en tidning har sagt att dom ska skriva om den, men det verkar bli först om ett par veckor, så då gör jag reklam här istället så länge.

Sidan heter theultimatetourist.com och jag inspirerades till den genom min skrytvägg..
..och tänkte att det borde finnas någonstans där alla vi som gillar att ta bilder vid olika turistattraktioner för att visa att vi varit där, borde få visa upp dessa. Kanske till och med tävla!

Alltså kollar man Attraktionslistan, laddar upp de bilder man har som stämmer in på denna, får ett turistpoäng för varje, och samlar poäng, hamnar på olika nivåer, och de som hamnar över 80 poäng blir Ultimate Tourists.

För att göra den lite special är den endast riktad till turister, inte backpackers, och det finns såklart även ett forum där man kan ställa och svara på frågor.

Så, en liten uppmaning såhär i slutet på året. Kolla, regga er, ladda upp bilder, tävla, sprid, länka, gör va fan ni vill. Bara ni har ett Gott Nytt År! 

6 kommentarer:

A sa...

Jag såg dig i en tidning för några veckor sedan - har glömt skriva det.
Satt och bläddrade i en "Kattis" (tror jag det var) i lunchrummet på jobbet och - vips - dök du upp. Det stod om sajten där med. :)

A sa...

Mäh! Nu läste jag inlägget igen och fattade ju att du startat en ny sajt. Ibland är man trög.
Det var ju såklart Dumpade.se det stod om i "Kattis". :D

Jempa sa...

Jamen precis, den du såg var om dumpade.. Lite jobbigt, för de ville ha en riktig berättelse, men alla på sidan är ju så nydumpade så de ville inte ställa upp på bild, så då sa jag att jag kunde göra det, och jag dumpades ju för typ 8-9 år sen, så jag mindes knappt detaljerna.. Menmen, det blev ju reklam för sidan :)

Potatishäxan sa...

Men tjena va roligt! Måste ses. Jag reser mest till samma ställen av den enkla anledningen att folk jag älskar bor där så jag har nog inte så många bidrag. Men det får helt klart kollas upp! Gälls urgamla bilder från när jag var 14? Fast så som jag såg ut på Disneyworld 1989 vill jag nog inte att världen ska se mig :)

Jempa sa...

Klart dom gills! Och nu blir jag extra nyfiken.. ;D

Potatishäxan sa...

Gott nytt år!! Krya på dig!!