söndag 2 januari 2011

Självömkan

Herregud alltså.

Jag fick ju magsjuka sista dagen på Hollandsvistelsen, sen mådde jag ok i tre dagar innan jag tidigt på nyaftonsmorgon åkte på magsjuka IGEN!

Värt att nämna är även att det finns inget jag avskyr mer än att kräkas. Hela min uppväxt har jag varit livrädd för detta, och när jag var yngre fanns ju inte ens helvetes-kräksjukan. 

Men nu fick jag alltså utstå denna mardröm två gånger på mindre än en vecka, och det ihållande kräkandet slog väl ut mitt immunförsvar så illa så jag igår vaknade med 39 graders feber och även idag har feber och är allmänt halvdöd.

Såhär kan man till exempel alltså se ut om man på sex dagar har haft två kräksjukor och en feberattack med tillhörande lunghosta.

Så den planerade nyårsaftongen med fin middag med fina vänner, fick stryka på foten för utmattat soffhäng och vätskeersättning. Men jag fick iallafall kolla 'Inception' som plåster på såren.

 Nyårsmiddag 2010
Men vad är det dom säger? Ha en skitnyårsafton så blir det nya året jättebra? Nåt sånt var det..

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag hoppas du har rätt om det sistnämnda (om du läser vad jag skrev om nyårsafton)! :-)

Krya på dig.

Jenny sa...

Man f å r självömka om man har kräksjuka på nyårsafton. Fy bubblan, jag lider med dig. Men det ska väl regna på bröllop och sånt. Så 2011 blir ditt år, no doubt about it. Jag menar, ni ska ju flytta in i det som nu i och för sig är en klump betong på pålar i en leråker. Det blir grymt ;-)

Sabine sa...

Jag har aldrig fattat varför man äter blåbärssoppa med sked ur tallrik, verkar skitkrångligt.
Glad att du mår bättre!
/honsompermamentskahaettbarnimagenverkardetsom

Jempa sa...

Jenny: Ja, det känns fortfarande väldigt svårt att tänka sig att jag faktiskt ska bo där..

Sabine: Mest för att det skulle se ut som en middag.. ;)