fredag 1 april 2011

Hemma igen


Herregud vad Norrlandsluft gör mig trött, så det blir en väldigt kort slutrapport.


 Mellan jobbandet gick jag som vanligt runt och kände mig fridfull. Det jag ibland hatar med Stockholm är att det alltid är folk, överallt. Det är aldrig så att det är lugnt på ICA, Skansen eller cafét. Det är alltid fullt, alltid kö, alltid trängsel.
Här blir dom chockade om det står fem personer före i lunchkön.


Jag handlade såklart lite på min favvobutik, Fräck & Fin.


Och som vanligt när jag besökte toaletten på kontoret så grubblade jag på den här eviga gåtan, och jag vågar ju aldrig fråga någon för det känns lite pinsamt..
Men varför, varför får man inte ha kepsen bakåtvänd i Dorotea!? Jag fattar inte!

5 kommentarer:

Amanda sa...

FANTASTISK förbudsskylt! Vet inte varför, men känner mig smått provocerad av att snoppen är så väldigt grafisk, med pung och allt. Hade det inte räckt med en streckgubbe? Eller iofs, då kanske nån hade trott att det var en frän tjej med kepa som stod och glodde på sitt bajs eller nåt på första bilden. Det hade ju varit trist... eller ologiskt om inte annat.

extra kul är också att LIGISTEN som står upp o kissar har kepan bakåtvänd, men duktiga kepakillar som sittkissar har kepan automatiskt framåtvänd.

Och en till sak! Fyfan vad obehagligt att vara en välhängd man egentligen. Känna snoppen slå mot insidan av toaletten. Äckligt. Åh, kräktes nästan lite. Undrar hur många otvättade porslinsnuddade snoppar som trampar runt där ute. Ja alltså, med hjälp av en kropp med ben.

Åh gud. Jag har sovit till ÅTTA på morgonen! FATTA! jag tror det är därför jag känner mig lite full. utsövd liksom!!!

Amanda sa...

ps olle kallade just ståkissaren för APA och jag är benägen att hålla med.

Jempa sa...

Jamen visst är den äckel/rolig/provocerande, allt på samma gång! :D

A sa...

Vilken fantastisk fundering (tycker absolut du ska fråga nästa gång). Hahahaha! Och kommentarerna ovan! Skrattar för fullt för mig själv fast jag nyss bölat till en film.

Jempa sa...

Ja - 'en tjej som står och glor på sitt bajs' går direkt in på Amandas Topp fem kommentarer-lista. :)