fredag 18 februari 2011

Nej, det tar aldrig slut.


Det verkar inte som jag träffade Kung Bore rätt i hjärtat, eftersom han fortfarande härjar runt med oförminskad styrka. Eller så bad han på dödsbädden sin brorsa Kung Hore ta över, och han verkar vara en elak jävel.

Lia får dock fortfarnde sin fredagsglass varje vecka, och kassapersonalen kollar undrande på mig där jag huttrande betalar för min Cornetto.

Men rutiner är viktigt. Plus att hon låter mig kolla Let´s dance utan att klaga.Nä fy fan, aldrig har jag saknat sommar i Grekland så mycket, och aldrig har det känts så långt borta.


Till råga på allt hostade just Lia tills hon spydde, och när hon spytt upp host-slemmet fortsatte hon kräkas lite till, och jag vet inte om det kom av bara farten, eller om det kommer att kräkas mer inatt.

Men jag har svalt tio vitpepparkorn, och känner att min magsjuksbonanza som inledde 2011 liksom har uppfyllt min kräk-kvot för några år framåt, men man kan fan aldrig vara säker längre..

Så jag önskar mig själv en bra helg.

4 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Du får skjuta honom igen. Det lilla äcklet. Håller tummarna för att du inte blir sjuk!

Västgötskan sa...

Åh nej. Vi hoppas stenhårt på Herr Slemhosta! :-P

JohaN sa...

Min morsa säger att det är sju vitpepparkorn som gäller. På frågan om storleken på kornen spelar roll svarar hon nekande. Men nog måste det väl vara skillnad på om det är stora eller små pepparkorn? Eller är det sant att storleken inte spelar någon som helst roll, utan det är antalet som är det viktiga?

Jempa sa...

JohaN: Jag brukar ta 12 för att vara på den säkra sidan, och stora ska det vara!